Čiščenje zapisov in zastalih energij iz čaker z metodo šamanskega zdravljenja srca

642

Neuravnovešene čakre imajo velik vpliv na počutje in čustva. Namen čiščenja je odpravljanje zastalih energij in čustvenih blokad ter boljša pretočnost pletežev.

Šaman odpre sveti prostor, potem pa očisti zastale energije ali dovaja energijo v energetske pleteže. Zastala energija je lahko statična ali potuje po telesu.

Eden od ključnih obredov, ki jih izvaja šaman, je šamansko potovanje. Šaman v spremenjenem stanju zavesti potuje v nevidne svetove nevsakdanje realnosti. Ta realnost je vzporedna naši vsakdanji realnosti. V omenjeni realnosti obstajajo duhovni pomočniki, sočutni duhovi, ki ponujajo svoje vodstvo in zdravilno moč v podporo življenju na Zemlji.

Šaman s pripomočki ter pomočniki poišče in odstrani zastalo energijo. Pri tem procesu sodelujejo duhovni vodniki, šaman pa postane orodje svojega višjega vodstva. Duhovi v dogovoru z njegovim višjim vodstvom usmerjajo zdravljenje in delo, ki ga opravlja.

Kaj bi lahko povzročilo zapise v čakrah?

  • ponavljajoči se dogodki in nesreče;
  • nezavedne reakcije posameznika v dogodkih in nesrečah;
  • bolezni, vzorci ali dogodki, prenešeni od prednikov.

Pri čiščenju zapisov in zastalih energij iz čaker ni pomemben izvor, pač pa je pomembno, da se razkrije, v kateri čakri je zapis ali zastala energija, in se le ta sprosti.

Tudi če je negativno stanje še prisotno, vendar je negativen vzorec odstranjen, se lahko energetski nivoji povrnejo v homeostazo. Ko se odstrani zapis, ki je povzročil neželeno stanje, se bodo motnje na energetskem nivoju harmonizirane.

Pomembno je omeniti, da vse energetske metode služijo le, če dejansko v našem vsakodnevnem življenju spremenimo svoje delovanje. Metoda samo ustvari prostor, da lahko zadihamo in lahko zaživimo drugače.