Šamansko dovajanje energij po metodi življenjsko-kozmične energije

573

S šamansko metodo dovajanja življenjsko-kozmične energije se usmerjajo energije v žarišče, ki ga želimo uravnovesiti. To je razlika od metode uravnovešanja energij na daljavo Atlantis Healing, kjer energija sama izbira cilj.

Namen te prakse je, da se na energetskem nivoju odpravijo bolezenska stanja, kot so kronične bolezni, bolečine, depresije, anksioznost, tesnoba ali pomanjkanje motivacije.

Pri tem se uporabljajo šamanski eliksirji, beli žajbelj, sveti les… Prečistijo se energije, odpre se sveti prostor in po metodi življenjsko-kozmične energije dovaja čista univerzalna energijo, namenjena v različne dimenzije naših teles.

Najprej se ugotovi, kje se nahajajo zastoji in se izmerijo. Potem se univerzalna energija usmerja skozi kristal, pero, roko, ropotuljico, boben itd. tja, od koder zastoji izvirajo. Nekaj dni po tretmaju se znova izmeri energija in na novo oceni stanje, terapija pa po potrebi ponovi in vsakič prodre še globje.

Pri vseh energetskih terapijah ni dovolj, da se klient odloči za terapijo. Tisti, ki resnično išče rešitev, se obveže, da bo sodeloval pri samo-ozdravljenju, se opazoval in vzel vse, kar v naslednjem času pride kot priložnost, da se opolnomoči in spremeni svojo resničnost.