RAZPRODANO: Cacao Dance & Art with MOSE – 18. junij 2022, Radovljica

1834

Predstavljamo vam Cacao Dance & Art with MOSE

Naroči

Z veseljem vam sporočam, da bomo PRAZNOVANJE SOLSTICIJA obeležili v družbi posebnega gosta – svetovno znanega DJ MOSE-a, ki je organsko elektronsko glasbo s plemenskim pridihom prepletel z obrednim pitjem kakava in plesom.

Janko & Metka bosta ustvarila
Plesno pravljico v objemu Narave, ki vas bo popeljala v enost.

Kakav pripravljamo in pijemo obredno, v svetem prostoru, z namero odpiranja srca, praznovanja življenja in odkrivanja notranjega sveta.

Več o obrednem kakavu lahko preberete tukaj.

Ljudje hrepenimo po prostoru za povezovanje, bodisi z glasbo, z gibanjem, umetnostjo, soustvarjanjem ali v obliki skupnosti. Ekstatični ples in obredno pitje kakava postajata duhovna praksa nove dobe za mnoge ljudi.

Vabimo vas na globoko potovanje vase – skozi ples in namero, brez mobilnikov, alkohola in prepovedanih sestavin.

Čez dan bomo pripravljali delavnice za otroke in odrasle.

Obisk za otroka do vključno 14 let v spremstvu starša ali skrbnika je brezplačen. Starš ali skrbnik naj ob naročilu lastne karte v polje “Nam želite kaj sporočiti?” vpiše ime in priimek ter starost otroka.

PROGRAM

14:00 – 18:00 UMETNOSTNE, USTVARJALNE
IN SPRETNOSTNE DELAVNICE
za otroke in odrasle

18:00 Janko & Metka
Plesna pravljica

21:00 MOSE
Cacao Dance

ORGANIC RYTHMS

Obredno pitje kakava, ognjeni program, gostje presenečenja…

MOSE prvič v Sloveniji

“Great music is that which carries

the present minded listener

to the doorstep of infinity.”

Mose plete svete pesmi in kliče k ljubezni, prijaznosti in sočutju. Z interakcijo s kulturami z vsega sveta je razvil lasten zvok. Našel je način kako zliti organske elemente plemenskih tradicij s sodobnimi produkcijskimi tehnikami, da bi ustvaril čarobno potovanje tako za sproščene poslušalce kot plesalce.

Mose ustvarja z namenom, da postavi temelje za samo-odkrivanje in gojenje sedanjega trenutka, ki ponuja nova spoznanja in globljo jasnost svojega namena.

Prebujanje človeštva spodbuja ljudi,

da se povežejo z glasbo,

ki je ustvarjena z namenom zdravljenja.

Ko ne potuje po svetu ali igra na posebnih dogodkih v Gvatemali, preživlja svoj čas v daljših obdobjih umika in tišine, da se vrne s še globljim, bolj resničnim in bolj prefinjenim zvokom. S svojo založbo Resueño podpira nastajajoče umetnike z namenom, da združi odmevne duše, ki ustvarjajo glasbo, ki dviguje in navdihuje. Založba presega vsako določno kulturno estetiko in raziskuje univerzalno vibracijo s prepletanjem zvokov in jezikov z vsega sveta. 50 % vsega dobička založbe je namenjenih za človekoljubne namene za člane skupnosti ob obali jezera Atitlán.

Več o MOSE-u preberete na strani mosemusica.com, njegovi glasbi pa prisluhnete tukaj:

Ob pomirjujočih zvokih reke Save

Lokacija v bližini Radovljice vabi ljubitelje narave z vsega sveta v intimni, 100 % samooskrbni kamp v neposredni bližini Bleda. Prvič v zgodovini ima kamp odprta vrata za tovrstni dogodek, saj smo začutili povezanost in skupno vizijo.

Naroči

Posebna priložnost za podaljšan vikend v objemu narave – samo za obiskovalce dogodka Cacao Dance & Art with MOSE

Vzemite si trenutek in si zagotovite mesto v butičnem, samozadostnem, okolju prijaznem in intimnem kampu. ECO River Camp je pravi kraj za počitnice v objemu neokrnjene narave, 15 minut od Blejskega jezera. V družbi tabornega ognja pod zvezdnim nebom, ob pomirjujočih zvokih osvežilne reke Save, v kateri se lahko tudi okopate. Ponudba je namenjena samo obiskovalcem dogodka Cacao Dance and Art with MOSE.

Če želite preživeti podaljšan vikend v sklopu Cacao Dance and Art, kliknite tukaj.

REŠIMO PRST
podpiramo gibanje Conscious Planet

Več o gibanju boste izvedeli na https://www.consciousplanet.org/

PredhodnjiObredni kakav