Home Seanse Na daljavo Energetska terapija po metodi Atlantis Healing NA DALJAVO
Akcija!

Energetska terapija po metodi Atlantis Healing NA DALJAVO

90,00 60,00

Kategorija:

Opis

S celostno metodo Atlantis Healing na daljavo harmoniziram izvorno življenjsko-kozmično energijo in z njo izpolnjujem mentalno, čustveno, eterično in fizično telo. Tako prejemnika energije podprem v čustvenem, mentalnem ter fizičnem zdravju in življenjskih situacijah.

Harmonizacija energij prinese lahkotnost, čustveno uravnoteženost, radost in boljše počutje

Metodo lahko uporabimo ob širokem spektru fizičnih, psihičnih, čustvenih in energetskih neravnovesij, kot tudi pri situacijah, ki nas lahko v danem življenjskem obdobju zelo obremenjujejo. Uporaba Atlantis metode bo v takšnem primeru situacijo uravnovesila oziroma pripeljala do razpleta. Tak razplet je lahko povsem nepričakovan, saj energija deluje v naše najvišje dobro, ki je nam pogosto nepoznano.

Cilj metode sta vsesplošna harmonija in ravnovesje. Postavi nas lahko v fizično ravnovesje (zdravje), uravnovesi misli (mir), uravna čustva (predanost in hvaležnost). Dobimo priložnost, da izstopimo iz starih vzorcev in zaživimo na novo. Posledica je višje zavedanje. Za čuječega človeka so rezultati otipljivi v kratkem času v obliki boljšega počutja, drugačnega čustvovanja, lahkotnejšega mišljenja, življenjskih premikov itd.

Vse je energija, vse je vibracija, kar dokazuje tudi znanost (kvantna fizika), zato je treba najprej uravnovesiti najbolj subtilne nivoje, torej vzroke, kasneje pa prehajamo na posledice. Priporočljivo je, da se metoda v enem kompletu izvaja 3-krat, v presledkih po najmanj 2 dni. Najprej delujemo na vzroke, potem na vmesne sloje, nazadnje šele dovajamo energijo fizičnemu organu ali situaciji. Metodo je mogoče poglabljati z večkratnimi kompleti terapij, vendar v presledku več tednov.

Tehnika deluje na temelju kvantnega polja. Harmoniziram energijo skozi poseben Vogel – kvarčni kristal, ki je povezan s stebrom svetlobe.

Pri metodi sodelujejo energije višje inteligence, ki delujejo v naše najvišje dobro.

Kaj pomeni terapija na daljavo?

Terapija bo izvedena v času vašega nočnega počitka v roku treh dni po prejemu naročila. Dan po izvedbi vam bomo po elektronski pošti poslali poročilo.

X