Domov Seanse Skupinska harmonizacija

Skupinska harmonizacija

30,00

Na voljo po naročilu

Kategorija:

Skupinska harmonizacija skozi ozaveščanje, sprejemanje, preseganje in spuščanje

Pri terapiji skupinska harmonizacija ozaveščamo škodljive vzorce, ki jih sami težje presegamo, in se osvobajamo od njih. Besede, čustva, gibi, energije in zvok nas vodijo v naše jedro. Tam najdemo odgovore, sprostimo zakrčenost in se pomirimo s samim seboj.

Osvobajamo se tesnobe ter teže, ki nas obremenjuje. Poglabljamo se v vzroke in odpravljamo posledice. Namen je, da breme pade iz nas in da zadihamo s polnimi pljuči, zaživimo kar si v življenju doslej sami nismo dovolili. Da se pohvalimo za čudovite stvari, ki smo jih dosegli in da odpustimo sebi ter drugim.

Pri tem ozaveščamo našo dušno pot, ki je vedno na dlani, pa ji ne damo dovolj pozornosti, da bi se nam razkrila. Prebujena dušna pot ima neverjetno moč! Podarila vam bo več svobode in uresničevanje življenjske poti.

Energija in zvok

Sprostili bomo neuravnovešene energije, se obredno povezali v krog zaupanja in deljenja. Predali se bomo vsakič drugačnim meditacijam in prepustili zvokom manter, gonga, bobna, flavte ali drugih šamanskih glasbil, ki nas bodo spremljali na potovanju vase.

Večeri so obarvani s šamanskimi ter tantričnimi modrostmi in z energetsko podporo nadčutnega sveta.

Število udeležencev je omejeno.

Skupinske harmonizacije izvajamo v INNER Inštitutu notranjega ravnovesja in v drugih meditacijskih centrih. Dogodke objavljamo na nešem newsletterju, na Facebooku, Instagramu in spletni strani med aktualnimi vsebinami.

Z naročilom si rezervirate naslednji termin.

Naroči
X