Domov Seanse TERAPIJA – Partnerska harmonizacija

TERAPIJA – Partnerska harmonizacija

120,00

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Partnerska harmonizacija – poglobljena individualna obravnava za pare

Morda je ravno TERAPIJA – Partnerska harmonizacija odgovor na nekatera vaša vprašanja.

Ste se s partnerjem znašli na križišču vajine skupne poti? Vama primanjkuje miru in ponovnega sozvočenja v pogovorih? Se morda v partnerskem odnosu počutite odrinjeno? Vam vsakodnevne obveznosti velikokrat odvrnejo pozornost od preživljanja kvalitetnega časa z vašim sopotnikom? Partnerska harmonizacija je čas, ki ga namenita partnerja eden drugemu. In z roko v roki ponovno stopita na skupno pot.

Terapija – Partnerska harmonizacija

Terapija – Partnerska harmonizacija je svetovanje, je globok proces ozaveščanja in transformiranja vzorcev, ki prihajajo iz naše najglobje podzavesti. Vzorci so v nas samih. So del nas zato jih prinesemo v odnos, preden se je partnerstvo sploh začelo. Pri seansi bomo poskušali spreminjati vzorce, ki so škodljivi za vaš odnos.

Cilj

Cilj induvidualne seanse Partnerska harmonizacija je srčen, harmoničen odnos v medsebojnem sodelovanju in razumevanju. Živeti v partnerskem vzajemnem sprejemanju, sobivanju.

Potek

Terapija Partnerska harmonizacija bomo korak po koraku odstirali vajin odnos. Skupaj bomo ozavestili vajino delovanje v partnerstvu, vajin medsebojni odnos ter vajine (neizpolnjene) potrebe. Povzdignili dobro v odnosu, ponovno predramili morebitne pozabljene nasmehe. Dobila bosta zakladnico informacij, uvidov in energetsko podporo.

Iz lastnih izkušenj in z zakladnico modrosti danes z ženo Tino, pomagava parom, da ustvarjajo individualno in skupno srečo.

Zakaj izbrati ravno TERAPIJA – Partnerska harmonizacija:

  1. prejeli boste konkretne napotke, da stopite na pot ljubečega in konstruktivnega partnerstva,
  2. zaupali vam bomo konkretne napotke o tem kako se lotite izzivov v vajinem partnerstvu in kako postopati v situacijah,
  3. ponudili vam bomo uvide za individualno samouresničevanje (najprej morate biti srečni vi sami),
  4. skupaj bomo pregledali astrološke napotke o izzivih in priložnostih
  5. ponovno se boste spoznali in pričeli medsebojno bolje komunicirati

Trajanje: 60 minut

Vrsta:

Naroči

Dodatne informacije

Vrsta terapije

V ŽIVO, PREKO SPLETA

X