Čiščenje zapisov in zastalih energij iz čaker z metodo šamanskega zdravljenja srca

84

Neuravnovešene čakre imajo velik vpliv na počutje in čustva. Namen terapije je odpraviti zastale energije in čustvene blokade ter napraviti pleteže pretočne.

Šaman odpre sveti prostor, potem pa očisti zastale energije ali dovaja energijo v energetske pleteže. Zastala energija je lahko statična ali potuje po telesu.

Eden od ključnih obredov, ki jih izvaja šaman, je šamansko potovanje. Šaman je oseba, ki v spremenjenem stanju zavesti potuje v nevidne svetove nevsakdanje realnosti. Gre za realnost, ki je vzporedna naši, vsakdanji realnosti. V omenjeni realnosti obstajajo duhovni pomočniki, sočutni duhovi, ki ponujajo svoje vodstvo in zdravilno moč v podporo življenju na Zemlji.

Šaman s pripomočki ter pomočniki poišče in odstrani zastalo, vsiljivo energijo. Pri tem procesu sodelujejo duhovni vodniki, šaman pa postane orodje svojega višjega vodstva. Duhovi v dogovoru z njegovim višjim vodstvom usmerjajo zdravljenje in delo, ki ga opravlja.

Kdaj bi zapisi v čakrah lahko bili prisotni?

  • Ob ponavljajočih dogodkih in nesrečah.
  • Zaradi nesreče ali dogodka, ki ga oseba izzove „nevede“, tako da reagira.
  • Ob boleznih, vzorcih ali dogodkih, ki so prenešeni od prednikov.

Pri čiščenju zapisov in zablokiranih energij iz čaker ni pomemben izvor, pač pa je pomembno, da odkrijemo v kateri čakri je zapis ali zablokirana energija in jo odstranimo.

Tudi če je bolezen že prisotna in odstranimo le vzorec, se bo zdravje povrnilo v homeostazo. Ko odstranimo zapis, ki je povzročil bolezen, bo imunski sistem pospešil proces okrevanja. Odstranjevanje zapisov se lahko naredi neodvisno ali v povezavi z drugimi praksami.