Obredna čajanka, šamansko odpiranje srca in gong kopel za zaključene skupine

110

Namen druženja je ozaveščanje vzorcev, odpiranje in osvobajanje čustev, sproščanje stresa ter vzpostavljanje ravnovesja v vsakodnevnem življenju.

Pogovorni krog, meditativna priprava in razvajanje z zvokom nas sprosti od vsakodnevnih skrbi in napravi prostor, da začutimo svojo notranjost in se umaknemo od misli. Plutonov gong odpravlja naše negativne podzavestne vzorce, med tem ko nas venerin gong povezuje z našimi čustvi. Gong meditacija nas bo pripravila za nov jutri.

Venera je boginja ljubezni, harmonije in odnosov. Vibracija zvoka je nežna in ljubeča, seže globoko v srce in zdravi srčne rane. Njen zvok nas vabi, da spustimo zaščitni oklep in globoka prepričanja, katera so odnose zapletla ali naredila težavne. Vibracija zdravi odnos z samim seboj in drugimi. Mehča intelekt in ustvarja odprtost, da se lažje združimo v večjem sprejemanju in razumevanju.
Del našega poslanstva na zemlji je, da preko ljubezni spoznamo enost z vsem.

Pluton vlada nezavednemu, skritemu in nevidnemu. Je čistilec, uničevalec in transformator, ki temo pretvarja v svetlobo. Predstavlja vse tisto, kar je globoko zakoreninjeno, nas omejuje na poti do razvoja in nam ne služi več. Vibracija tona je globoka in prodorna ter deluje na nezavedni ravni. Njegova atomska moč ima najglobjo sposobnost zdravljenja. Plutonovo delovanje je počasno, previdno in globoko. Po začetnih bolečinah, poskrbi za poplno preobrazbo na različnih področjih. Prodira globoko v sebstvo človeka, razbija vse staro in zakoreninjeno, čisti in dviguje zavest na višjo raven. Odpravlja toksičnost ter globoke čustvene traume. Vibracija Plutona usmerja k transformaciji obsesivnega vedenja, vsem navezanostim in negativnim miselnim vzorcem. Temne dele v nas uravnoteža in jih osvetljuje.

Vabljeni na zvočno razvajanje, ki vključuje metodo šamanskega zdravljenja srca.

Prispevek za skupino do 6 udeležencev: 180€

Trajanje: 3 ure