Povezovanje v srcu – Heart Connection 18:18

101

Povezovanje src je stik s sabo in z novo nastajajočo skupnostjo sočutnih in srčnih ljudi, vsak dan ob 18:18 uri, da presežemo svoje vzorce ter navade in se povežemo v sočutju in ljubezni. V sebi ustvarimo prostor, da odložimo svoje skrbi in dovolimo življenju, da se odvije v naše najvišje dobro, hkrati pa dajemo močno srčno podporo sebi in vsemu.

Srce in um, ki ljubeče potujeta skupaj. Za sočuten jutri.

Je priložnost, da se ustavimo in povežemo s seboj, četudi za trenutek.

Namera: sočutje in ljubezen do sebe, do bližnjih, do vseh bitij in stvarstva.

Rezultat: ljubezen do sebe in vsega, sprejemanje, uvid v to kar smo, odstranjevanje ovir, odkritje svoje srčne poti, zavedanje, da življenje lahko poskrbi za nas bolje, kot si lahko zamislimo.

Izvedba: sedimo v udobnem položaju. Zaprimo oči. Umirimo se tako, da tri krat globoko vdihnemo in se sprostimo v izdih. Dlan, dlani ali namaskar položimo na srčni pletež. Postanemo opazovalec svojega daha. Mentalno ob vdihu zamislimo besedo »sem«, ob izdihu pa besedo »ljubezen«. Občutimo vibracijo obeh besed. Šepetanje uma ni pomembno, osredotočeni smo na ta trenutek, na proces povezovanja s sabo, skupnostjo, naravo in univerzumom. Če nam postane neudobno držati dlani na srčnem pletežu naj počivajo v naročju. Po približno sedmih minutah prenehajmo z mentalnim ponavljanjem, vendar ostanemo pri dahu. Oči imamo zaprte kakor dolgo nam je ugodno, se občutimo in prepuščamo. Na koncu se zahvalimo svojemu srcu, srcu sodelujočih in vsem srcem.

Srčen poklon

Všečkajte in delite: https://www.facebook.com/events/535717004050609/