Domov Seanse Dajanje blagoslova

Dajanje blagoslova

0,00

Kategorija:

Blagoslov

Naj iskra zaneti ogenj v tvojem življenju,

te odreši trpljenja in ti prinese radost.

Kaj je blagoslov?

Blagosloviti pomeni oznanjati ali želeti nekaj dobrega. Izražene misli, besede in namere, ki izhajajo iz Enosti (našega Jedra, Boga, Vira, Stvarnika), postanejo živa sprememba v nas in v svetu.

Blagoslovi so sveta dejanja. Takšni blagoslovi so: blagoslov človeka, vode, hrane, družine ali hiše oziroma prostora; blagoslov nosečnic, bolnih, blagoslov otrok itd. Vsak blagoslov je del obreda. Te blagoslove običajno daje duhovnik, vendar jih lahko dajemo in prejemamo vsi.

Kako prejmemo blagoslov, da bo učinkoval v našem življenju?

Ponižnost je ključna za ploden blagoslov. Ponižnost pomeni, da se znamo pokloniti Vsemu (Vse je Eno), da sprejmemo, da je Enost večja od nas samih (od ega). Je realistična, razumna, trezna zavest, da smo povezani v Eno (Vse) in da nam je zato prijateljstvo z njim najpomembnejše. Zato živimo z Enostjo (Vsem kar je) v sozvočju (v Enosti). Ovira za vsak blagoslov in prejemanje milosti je prav konflikt in ne-sprejemanje. Da bi prejeli blagoslove, se odrečemo vsemu „negativnemu“.

Blagoslov vstopa v nas, v naše življenje, v naše družine in v vsak prostor, kjer živimo in delamo, pa tudi v vse, čemur služimo po čistosti in dobroti našega srca.

Kako blagoslavljati druge?

Za učinkovitost blagoslovov pri drugih je potrebno samega sebe prepoznati, odpustiti sebi in drugim in se sprostiti v Enost (dojeti „Vse je Eno“ v svojem življenju). Blagoslavljanje naj poteka nesebično, brez pogojevanja, ne da bi želeli koga ali kaj sebično vezati nase, temveč da ga z lastnim odrekanjem osvobodimo vsakršne navezanosti na nas. Da bi drugi prejeli naš blagoslov, je nujno, da odprejo in odstranijo vse blokade v blagoslovu.

Naj zaupanje spremlja vse, ki blagoslavljajo.

Blagoslavljamo lahko tudi takrat, ko se zdi, da upanja ni več. Ko se vam zdi, da nima smisla več moliti in ne znate več moliti, se začnite zahvaljevati Enosti (Vsemu). Brezup je le znak, da ne zaupamo.

Blagoslovite z besedami, srcem, kretnjami

Blagoslavljamo lahko z besedami. Z besedami blagoslova lahko spodbujamo druge, jim posredujemo misli in občutke. Besede so lahko vsemogočne, če so napolnjene z Enostjo (Duhom), in nemočne, če so napolnjene z dvomom ali sebičnostjo. Besede blagoslova očistijo celotno vesolje uničujočih besed.

Kjer se ne da blagosloviti z besedami, se lahko blagoslovi s srcem. Kjer besede niso dovolj, bo pomagalo srce. Enost “vidi” v naša srca in “sliši” našo molitev, še preden jo izgovorimo. Ker je srce sedež ljubezni, je z njim najbolje blagoslovljeno. Blagoslavljati s srcem pomeni v tišini, brez besed stati pred Enostjo in ji razodeti vse svoje skrite molitve.

S kretnjami lahko človek izraža, kar je v njegovem srcu. Ko doživljamo Enost v srcu, daje le-ta našim kretnjam našo „božansko“ učinkovitost.

Za blagoslov ne zahtevam plačila, vseeno pa je potrebno izpolniti naročilo (znesek bo 0€), kjer lahko po želji v polju “Kako vam lahko pomagam?” napišete, če želite prejeti blagoslov za določeno situacijo ali osebo.

Hvaležen pa bom za vsako donacijo za delovanje INNER inštituta notranjega ravnovesja. TRR boste našli pod potrditvijo naročila, ki jo boste prejeli na e-poštni naslov.

Naroči

Informacije o moji poti najdete v članku O MENI.

Blessing – inner balance
X