Domov Seanse Obredni kakav ali čaj, odpiranje srca in sproščujoča zvočna kopel – ZA SKUPINE

Obredni kakav ali čaj, odpiranje srca in sproščujoča zvočna kopel – ZA SKUPINE

240,00

Kategorija:

Obredni kakav/čaj, odpiranje srca in zvočno kopel kopel izvajam v meditacijskem centru INNER Inštituta notranjega ravnovesja v bližini Domžal. Seansa traja 2 uri in je namenjena posameznikom ali skupinam do 6 udeležencev.

Oddih in pot v notranjost

V sproščenem vzdušju vas popeljem v našo notranjost. V varnem krogu se boste lahko, če boste želeli, izrazili. Ob obrednem čaju ali kakavu bomo osvetljevali vzorce ter programe, ki jih želimo v življenju preseči in se jih osvoboditi. Pri tem bomo ozaveščali našo življenjsko ali “dušno” pot.

Z meditacijo, ki nas poveže s srcem ter z zvoki šamanskega bobna in vibracij gongov vas bom popeljal v našo notranjost. Tam se boste lahko sprostili, odpočili od samih sebe in se umirili. Naredili boste prostor za nove energije, v življenje pa boste povabili nove priložnosti. Lažje boste spustili in odpustili.

Prejeli boste tehniko, kjer sami postanete orodje za osvoboditev tesnobe, teže in nelagodja, na poti do osebne svobode.

Z naročilom si lahko rezervirate termin.

Naroči

Nekaj besed o glasbilih

Znanstveniki so dojeli, da je vse, kar dojemamo kot trdno, le vibracija. Z uporabo glasbil se sprostimo, prepustimo in spreminjamo naše zavedanje.

Šamanski boben

Šamansko bobnanje je ritmična oblika bobnanja. Njegov namen je sprožiti vrsto ekstatičnih stanj transa, da bi se povezali z duhovno razsežnostjo resničnosti.

Gong

Gong, ki se uporablja z namero, je orodje, ki uravnoveša frekvence v našem energetskem polju. Plutonov gong odpravlja negativne podzavestne vzorce, medtem ko nas venerin gong povezuje z našimi čustvi in “odpira srce”.

Venera Gong

Venera je boginja ljubezni, harmonije in odnosov. Vibracija zvoka je nežna in ljubeča, seže globoko v srce in celi srčne rane. Njen zvok nas vabi, da spustimo zaščitni oklep in globoka prepričanja, ki so zapletla odnose ali jih naredila težavne. Vibracija celi odnos s samim seboj in drugimi. Mehča intelekt in ustvarja odprtost, da se lažje združimo v večjem sprejemanju in razumevanju. Del našega poslanstva na zemlji je, da preko ljubezni spoznamo enost z vsem.

Pluton Gong

Pluton vlada nezavednemu, skritemu in nevidnemu. Je čistilec, uničevalec in transformator, ki temo pretvarja v svetlobo. Predstavlja vse tisto, kar je globoko zakoreninjeno, kar nas omejuje na poti do razvoja in nam ne služi več. Vibracija tona je globoka in prodorna ter deluje na nezavedni ravni. Njegova atomska moč ima najglobljo sposobnost celjenja. Plutonovo delovanje je počasno, previdno in globoko. Po začetnih bolečinah poskrbi za popolno preobrazbo na različnih področjih. Prodira globoko v sebstvo človeka, razbija vse staro in zakoreninjeno ter čisti in dviguje zavest na višjo raven. Odpravlja toksičnost in globoke čustvene travme. Vibracija Plutona usmerja k transformaciji obsesivnega vedenja, vseh navezanosti in negativnih miselnih vzorcev. Temne dele v nas uravnoveša in jih osvetljuje.

Naročilo obrednega kakava ali čaja, odpiranja srca in sproščujoče zvočne kopeli

Ob naročilu lahko v polje “Kako vam lahko pomagam?”, napišete posebne želje, število udeležencev ipd.

V najkrajšem možnem času po prejetem plačilu na TRR (nakazilo)  ali PayPal (kreditna kartica) vas bom kontaktiral, da se dogovorimo za ustrezen termin.

Cena obreda

  • Obredni kakav ali čaj, odpiranje srca in sproščujoča zvočna kopel (2+ uri): 240€
    Poteka v meditacijskem centru INNER inštituta notranjega ravnovesja.
Naroči

Informacije o moji poti najdete v članku O MENI.

Notranje ravnovesje
X