Domov Seanse NaSvet preko e-pošte @ za notranje ravnovesje

NaSvet preko e-pošte @ za notranje ravnovesje

30,00

NaSvet preko e-pošte @ za notranje ravnovesje je zelo uporabno orodje, saj lahko dobite odgovor takrat, ko ga najbolj potrebujete. Na tak način lahko hitreje ozaveščate, se pomirite s seboj in hitreje izvajate spremembe.

Niso samo besede

Znanstveniki so dokazali, da je vse kar dojemamo za trdno v resnici energija. Tudi naše misli so energija. Ko stopite v kontakt z namero, da se za vas življenje pozitivno odvije, deluje energija v vaše najvišje dobro.

Ozaveščava situacijo, občutke in misli.

Ko osvetliva situacijo iz drugega zornega kota,

lahko postane težava sama po sebi rešitev,

razbremenitev, osvoboditev, korak bliže k sebi.

Prejeli boste namige in nasvete, da se boste lahko urili v vsakodnevnih situacijah. Le-ti so prikrojeni posebej za Vas.

Seansa za notranje ravnovesje

Osredotočen in uravnovešen človek, kakršen postajamo s seansami za notranje ravnovesje, ustvarja želeno resničnost, hkrati pa dovoli, da ji/mu življenje kaže pot do sebe.

Kvaliteto našega življenja določa kako se počutimo v tem in vsakem naslednjem trenutku. Neželene občutke, tesnobo ali obremenjujoče misli lahko uporabimo v svoj prid, tako da jih zavestno transformiramo, kar vodi v energijsko, čustveno ter fizično blagostanje.

Notranje ravnovesje je seansa, ki jača povezavo z našim srcem in našim notranjem vodstvom (intuicijo). Metode, ki jih uporabljam so izpeljane iz srčno usmerjene travma terapije, različnih energijskih tehnik, šamanizma, joge, tantre,… Skratka iz vsega, kar me je življenje učilo, vse pa temelji na subtilnih energijskih nivojih, osveščanju občutkov in energij ter razumevanju delovanja obstoja.

Pri seansi izhajam iz človekovega jedra in njegove narave. Z oblikovanjem individualne namere (vizije o svojem življenju) in s pomočjo slikovite narave življenja (kako življenje deluje iz vidika “mehanike” obstoja), osveščate življenje, ki postaja bolj smiselno in lahkotnejše, ob tem pa se razkriva življenjska (dušna) pot.

Ko človek zaupa svojemu jedru, se prepušča in zavestno ter ustrezno deluje v praksi v vsakodnevnih situacijah, se pričnejo ustvarjati ne-slutene možnosti, ki vodijo k zdravju, ravnovesju, prijetnim medsebojnim odnosom in radosti.

Pogosto se ni treba dotikati vzroka ali travme, saj je vsa preteklost in prihodnost v sedanjem trenutku, v katerem sem lahko bolj zavesten, sproščen in osvobojen.

Naroči

Namen

  • Ustvarjanje in vzdrževanje čustvenega ter fizičnega zdravja.
  • Ozaveščanje tega, kar v življenju moti energijske tokove.
  • Izboljšanje duševnega, čustvenega, fizičnega in socialnega počutja, povezano z obnovo telesnega in energijskega ravnovesja.
  • Uravnavanje pretoka energije, sprostitev energijskih blokad, odstranjevanje neželenih energijskih vplivov in s tem povezano zmanjšanje stresa (notranjega trenja), izboljšanje počutja, doseganje večjega notranjega miru, sprostitve in več energije.
  • Aktiviranje sposobnosti samo-zdravljenja.
  • Jačanje povezave z notranjim vodstvom in odkrivanje potencialov.

Komu so seanse za notranje ravnovesje namenjene?

Vsem, ki želite izboljšati kvaliteto svojega življenja, medsebojnih odnosov, zdravja, kariere, najti mir v sebi, odkrivati ter uresničevati svoje potenciale in živeti v pristnem stiku s samim seboj.

In vsem, ki potrebujete oddih od samega sebe.

V očesu tornada je nepopisni mir
V očesu tornada je nepopisni mir

Kako pogosto potrebujem seanso za notranje ravnovesje?

Če želim napredek, moram biti pripravljen delati na sebi in spremljati ter spreminjati svoje navade, svoj način razmišljanja in delovanja. Smotrno je začeti s sklopom nekaj zaporednih seans v razmaku dveh tednov do enega meseca. Vsekakor je napredek veliko hitrejši, če opravljate „domače naloge“ v obliki sproščanja, dihalnih vaj in vaj pozornosti, meditacij, jutranje rutine ipd., ki jih boste prejeli.

Lahko pa se občasno “samo” sprostite od samega sebe, ko to najbolj potrebujete.

Seanse v živo, na daljavo in preko e-pošte se lahko poljubno dopolnjujejo.

Cenik za seanse “notranje ravnovesje”

Naročilo NaSveta preko e-pošte

Ob naročilu v polje “Kako vam lahko pomagam?”, opišete svojo situacijo in napišete vprašanja ter želje. Za natančnejši odgovor vpišite svoje rojstne podatke.

Odgovorim v najkrajšem možnem času po prejetem plačilu na TRR (nakazilo)  ali PayPal (kreditna kartica).

Naroči

Informacije o moji poti najdete v članku O MENI.

Notranje ravnovesje

Dodatne informacije

Vrsta seanse

Po spletu (ZOOM, Skype ipd.), V ŽIVO uvodna seansa, V ŽIVO naslednja seansa

X