AWARĖ – Mistično doživetje z glasbo, plesom in obrednim kakavom, 9.9.2023

8522

Muzika Organika

AWARĖ – Mistično doživetje z glasbo, plesom in obrednim kakavom

Sobota, 9. september 19:30, prosim bodite točni (vrata odpremo 19h)

Kotnikova ulica 4, 1000 Ljubljana, sLOVEnija
Google maps: https://goo.gl/maps/R2yQuxMUnLDNma6Q8
Če boste zgodnji, lahko parkirate na mestu dogodka za rampo.

na Fienti – EARLYBIRD VSTOPNICE dosegljive kratek čas

Vstopite v čarobni svet na dogodku AWARĖ – Mistično doživetje z glasbo, ki je del projekta Muzika Organika. Pridružite se nam na izjemnem večeru, napolnjenem s čarobnimi melodijami skupine AWARĖ – glasbene odiseje, ki presega meje zvoka.

Potopite se v harmonično združitev in prepletanje instrumentov, ko AWARĖ plete tapiserijo starodavnih modrosti in resonančnega ravnovesja. Naj živahni ritmi prebudijo naše čute in nas povabijo na potovanje, ki bodo prebudili dušo. Soustvarjanje naj postane jezik srca.

Predajamo se transformativni moči glasbe in se prepustimo z ljubeznijo pripravljenemu obrednemu kakavu, da okrepi izkušnjo. Dovolimo, da napitek odpre naše srce in prebudi dušo ter okrepi povezavo med duhom in telesom.

Ta čaroben večer vabi, da sprejmemo meditativno tišino v plesu, medtem ko Bogdanova violina prebuja podzavestne spomine, ki sežejo v globine našega bitja. Z vsakim tonom nas brez napora popelje v pristne note univerzalnega jezika, ki vzpodbujajo zavedanje in zdravljenje na kolektivni ravni.

Matias s svojim očarljivim glasom ustvarja varno in navdihujoče okolje za odkrivanje samega sebe. Naj njegove transformativne melodije vodijo k povezovanju z notranjim glasom ter odklepanje skritih sfer lastne uglašenosti. Skozi to intimno potovanje boste odkrivali moč samoizražanja, radosti in notranje harmonije.

Muzika Organika, ustvarjalec globokih prostorov, vas prisrčno vabi na ta edinstven in intimen dogodek. Pridružite se nam z enako mislečimi posamezniki, delite radost in srečo trenutka. Plešite, meditirajte in praznujte življenje, ko združimo naša srca in duše v skupnemu slavljenju enosti.

Doživite mistično združitev glasbe, obrednega kakava, iskrenih povezav in transformativnih energij na dogodku AWARĖ – Mistično doživetje z glasbo Muzika Organika. Odidite navdihnjeni, obnovljeni in polni energije, z esenco tega izjemnega večera v svojem srcu.
AWARĖ, Ljubljana, Slovenija, 9. september – dogodek, ki vabi v svet mistične glasbe, obrednega kakava, plesa srca, duše in meditativnosti. Skupaj z Muziko Organika doživite čarobnost, ki vas bo navdihnila, prenovila in napolnila z energijo.

Potrebujete več informacij?

Kontaktirajte nas na info@innerbalance.org

na Fienti – EARLYBIRD VSTOPNICE dosegljive kratek čas

PredhodnjiTemascal – obredna staroselska potilnica
NaslednjiCacao Ethno Clubbing :: 25. May 2024