Pravno obvestilo

Izjava o zasebnosti

Zavedamo pomena zasebnosti, zato se zavezujemo k varovanju vaših osebnih podatkov. Namen Izjave o zasebnosti je, da vas seznanimo o svoji politiki varovanja zasebnosti ter o možnostih, ki so vam na voljo pri načinu zbiranja in uporabe podatkov na spletu.

Zbiranje osebnih podatkov

Naše spletno mesto lahko obiščete brez identifikacije in podajanja osebnih podatkov. Na nekaterih podstraneh (npr. na strani, kjer lahko izvedete povpraševanje, prijavo na newsletter in naročilo), morate vnesti nekaj svojih osebnih podatkov, zato da lahko izvedemo vašo zahtevo.

Uporaba osebnih podatkov

Naše spletno mesto uporablja vaše osebne podatke za izvedbo vaše zahteve. Določene osebne podatke nam morate posredovati v primeru “kontaktne forme”. Osebne podatke in kontaktne informacije bomo uporabljali le za namene, za katere so bili posredovani. V primeru zbiranja ali uporabe za kakršne koli druge namene izven tistih, za katere ste jih posredovali, vas bomo kontaktirali za pridobitev soglasja.

Skrb za varnost osebnih podatkov

Zavezani smo k varovanju podatkov, ki nam jih posredujete. Njihovo razkritje preprečujemo z različnimi varnostnimi tehnologijami. Podatke hranimo v stalno kontroliranih računalniških sistemih z omejenim dostopom na nadzorovanih mestih.

Razkrivanje osebnih podatkov tretjim osebam

Vaših osebnih podatkov brez vašega soglasja ne bomo posredovali tretji osebi.