Taoistična meditacija mikrokozmične orbite

705
Svetloba
Meditacija

Meditacija mikrokozmične orbite neguje naše zdravje in notranje ravnovesje

Temelj taoizem in QI Gong je razumevanje posameznika kot dela celote. Človek je mikrokozmos celotnega vesolja. Meditacija mikrokozmične orbite pomaga gojiti zdravje in notranje ravnovesje. Izberite to meditacijo, ko se počutite razpršeno. Pripomogla bo, da se boste lahko znova zbrali.

Vsak posameznik je mikrokozmos celotnega vesolja. Vaja mikrokozmična orbita je čudovita meditacija, ki nam bo omogočila razumevanje narave vesolja s pomočjo lastnih izkušenj.

V kozmusu energija ves čas kroži, se giblje v krogih. Planeti se vrtijo v krogih, sonce se vrti po svoji osi… vse stvari v kozmosu se uravnotežijo s krožnimi gibi. Tudi naša notranja energija nenehno kroži po telesu.

Zakaj Meditacija mikrokozmične orbite?

Mikrokozmična orbita pomaga uravnovesiti hladno jin in toplo jang energijo s kroženjem ustvarjalne energije. Na ta način harmonizira eterično telo in psihične centre, prebuja moč duhovne zaznave in ustvarja občutek celovitosti.

Meditacija vam bo pomagala:

  • opustiti stres,
  • priti do večje mentalne jasnosti,
  • okrepila bo povezanost z višjimi resnicami,
  • ozavestiti intuicije.

Meditacija mikrokozmične je odlična vaja, ko si želite znova povezati s svojo potjo in utrditi svoj življenjski namen.

Skupaj meditiramo za bolj sočuten svet.

Vaja

Obstaja veliko variacij, tako stoječih kot sedečih. Meditacijo izvajajte zavestno, s pozornostjo na dih, gibe in energijo. Bodite pozorni na gibanje energije in občutke, ki jih čutite.

Morda se boste soočili z občutkom subtilnosti. Nadaljujte. Osredotočite se na energijo, ki teče skozi vas. Um boo morda taval, a se znova vrnite k osredotočenosti na dih, energijo v vas.

 

Želiš med prvimi prebirati novo vsebino? Prijavi se na novičke in redno boš prejemal koristne vsebine za lahkotnejše življenje, bil deležen posebnih ugodnosti in še mnogo več.

Ob prijavi na novice pa vas bomo obdarili z e-priročnikom MEHANSKO SRCE. V njem sem za vas pripravil nekaj vaj, misli ter afirmacij, ki vas peljejo do lahkotnosti, zadovoljstva in globokega občutka notranje svobode. Vzemite življenje v svoje roke.

 

Če vam je bila meditacija všeč, poglejte Skupinsko harmonizacijo.