Domov Seanse Seansa na daljavo – po telefonu ali spletu # za notranje ravnovesje

Seansa na daljavo – po telefonu ali spletu # za notranje ravnovesje

60,00

Seansa na daljavo – po telefonu ali spletu # za notranje ravnovesje poteka po dogovoru preko telefona, Zooma, Skype-a, Viberja, Whazzupa… ali telefona in traja 30 ali več minut.

Na seansi ustvarim varen prostor, v katerem ozaveščava situacije, občutke in misli kot priložnosti. Ko spremeniva nazor, postane težava sama po sebi rešitev, razbremenitev, osvoboditev, novo rojstvo, korak bliže k sebi.

Del seanse je meditacija, v kateri vas vodim vase. Je oddih od samega sebe, ko se sprostite in pozabite na vse okoli vas.

Lahko se boste naučili tehnik in orodij (meditacije, dihalne tehnike, vaje zavedanja, povezovanje s srcem ter notranjim vodstvom, jutranje rutine ipd.), s katerimi boste lahko nadaljevali delo doma.

Niso samo besede

Znanstveniki so dokazali, da je vse kar dojemamo za trdno v resnici energija. Tudi naše misli so energija. Ko stopite v kontakt z namero, da se za vas življenje pozitivno odvije, deluje energija v vaše najvišje dobro.

Ozaveščava situacijo, občutke in misli.

Ko osvetliva situacijo iz drugega zornega kota,

lahko postane težava sama po sebi rešitev,

razbremenitev, osvoboditev, korak bliže k sebi.

Prejeli boste namige in nasvete, da se boste lahko urili v vsakodnevnih situacijah. Le-ti so prikrojeni posebej za Vas.

Seansa za notranje ravnovesje

Osredotočen in uravnovešen človek, kakršen postajamo s seansami za notranje ravnovesje, ustvarja želeno resničnost, hkrati pa dovoli, da ji/mu življenje kaže pot do sebe.

Kvaliteto našega življenja določa kako se počutimo v tem in vsakem naslednjem trenutku. Neželene občutke, tesnobo ali obremenjujoče misli lahko uporabimo v svoj prid, tako da jih zavestno transformiramo, kar vodi v energijsko, čustveno ter fizično blagostanje.

Notranje ravnovesje je seansa, ki jača povezavo z našim srcem in našim notranjem vodstvom (intuicijo). Metode, ki jih uporabljam so izpeljane iz srčno usmerjene travma terapije, različnih energijskih tehnik, šamanizma, joge, tantre,… Skratka iz vsega, kar me je življenje učilo, vse pa temelji na subtilnih energijskih nivojih, osveščanju občutkov in energij ter razumevanju delovanja obstoja.

Pri seansi izhajam iz človekovega jedra in njegove narave. Z oblikovanjem individualne namere (vizije o svojem življenju) in s pomočjo slikovite narave življenja (kako življenje deluje iz vidika “mehanike” obstoja), osveščate življenje, ki postaja bolj smiselno in lahkotnejše, ob tem pa se razkriva življenjska (dušna) pot.

Ko človek zaupa svojemu jedru, se prepušča in zavestno ter ustrezno deluje v praksi v vsakodnevnih situacijah, se pričnejo ustvarjati ne-slutene možnosti, ki vodijo k zdravju, ravnovesju, prijetnim medsebojnim odnosom in radosti.

Pogosto se ni treba dotikati vzroka ali travme, saj je vsa preteklost in prihodnost v sedanjem trenutku, v katerem sem lahko bolj zavesten, sproščen in osvobojen.

Naroči

Namen

  • Ustvarjanje in vzdrževanje čustvenega ter fizičnega zdravja.
  • Ozaveščanje tega, kar v življenju moti energijske tokove.
  • Izboljšanje duševnega, čustvenega, fizičnega in socialnega počutja, povezano z obnovo telesnega in energijskega ravnovesja.
  • Uravnavanje pretoka energije, sprostitev energijskih blokad, odstranjevanje neželenih energijskih vplivov in s tem povezano zmanjšanje stresa (notranjega trenja), izboljšanje počutja, doseganje večjega notranjega miru, sprostitve in več energije.
  • Aktiviranje sposobnosti samo-zdravljenja.
  • Jačanje povezave z notranjim vodstvom in odkrivanje potencialov.

Komu so seanse za notranje ravnovesje namenjene?

Vsem, ki želite izboljšati kvaliteto svojega življenja, medsebojnih odnosov, zdravja, kariere, najti mir v sebi, odkrivati ter uresničevati svoje potenciale in živeti v pristnem stiku s samim seboj.

In vsem, ki potrebujete oddih od samega sebe.

V očesu tornada je nepopisni mir
V očesu tornada je nepopisni mir

Kako pogosto potrebujem seanso za notranje ravnovesje?

Če želim napredek, moram biti pripravljen delati na sebi in spremljati ter spreminjati svoje navade, svoj način razmišljanja in delovanja. Smotrno je začeti s sklopom nekaj zaporednih seans v razmaku dveh tednov do enega meseca. Vsekakor je napredek veliko hitrejši, če opravljate „domače naloge“ v obliki sproščanja, dihalnih vaj in vaj pozornosti, meditacij, jutranje rutine ipd., ki jih boste prejeli.

Lahko pa se občasno “samo” sprostite od samega sebe, ko to najbolj potrebujete.

Seanse v živo, na daljavo in preko e-pošte se lahko poljubno dopolnjujejo.

Cenik za seanse “notranje ravnovesje”

Naročilo seanse po telefonu ali spletu # za notranje ravnovesje

Ob naročilu lahko v polje “Kako vam lahko pomagam?”, opišite svojo situacijo.

Če želite, da upoštevam vaše astrološke danosti, vpišite svoje rojstne podatke.

V najkrajšem možnem času po prejetem plačilu na TRR (nakazilo)  ali PayPal (kreditna kartica) vas bom kontaktiral, da se dogovorimo za ustrezen termin.

Naroči

Informacije o moji poti najdete v članku O MENI.

Notranje ravnovesje

Dodatne informacije

Vrsta seanse

Po spletu (ZOOM, Skype ipd.), V ŽIVO uvodna seansa, V ŽIVO naslednja seansa

X