Obredni kakav ali čaj, odpiranje srca in sproščujoča zvočna kopel – ZA SKUPINE

1322

Obredni kakav/čaj, odpiranje srca in zvočno kopel kopel izvajam v meditacijskem centru INNER Inštituta notranjega ravnovesja v bližini Domžal. Seansa traja 2 uri in je namenjena posameznikom ali skupinam do 6 udeležencev.

Oddih in pot v notranjost

V sproščenem vzdušju vas popeljem v našo notranjost. V varnem krogu se boste lahko, če boste želeli, izrazili. Ob obrednem čaju ali kakavu bomo osvetljevali vzorce ter programe, ki jih želimo v življenju preseči in se jih osvoboditi. Pri tem bomo ozaveščali našo življenjsko ali “dušno” pot.

Z meditacijo, ki nas poveže s srcem ter z zvoki šamanskega bobna in vibracij gongov vas bom popeljal v našo notranjost. Tam se boste lahko sprostili, odpočili od samih sebe in se umirili. Naredili boste prostor za nove energije, v življenje pa boste povabili nove priložnosti. Lažje boste spustili in odpustili.

Prejeli boste tehniko, kjer sami postanete orodje za osvoboditev tesnobe, teže in nelagodja, na poti do osebne svobode.

Z naročilom si lahko rezervirate termin.

Naroči

Nekaj besed o glasbilih

Znanstveniki so dojeli, da je vse, kar dojemamo kot trdno, le vibracija. Z uporabo glasbil se sprostimo, prepustimo in spreminjamo naše zavedanje.

Šamanski boben

Šamansko bobnanje je ritmična oblika bobnanja. Njegov namen je sprožiti vrsto ekstatičnih stanj transa, da bi se povezali z duhovno razsežnostjo resničnosti.

Gong

Gong, ki se uporablja z namero, je orodje, ki uravnoveša frekvence v našem energetskem polju. Plutonov gong odpravlja negativne podzavestne vzorce, medtem ko nas venerin gong povezuje z našimi čustvi in “odpira srce”.

Venera Gong

Venera je boginja ljubezni, harmonije in odnosov. Vibracija zvoka je nežna in ljubeča, seže globoko v srce in celi srčne rane. Njen zvok nas vabi, da spustimo zaščitni oklep in globoka prepričanja, ki so zapletla odnose ali jih naredila težavne. Vibracija celi odnos s samim seboj in drugimi. Mehča intelekt in ustvarja odprtost, da se lažje združimo v večjem sprejemanju in razumevanju. Del našega poslanstva na zemlji je, da preko ljubezni spoznamo enost z vsem.

Pluton Gong

Pluton vlada nezavednemu, skritemu in nevidnemu. Je čistilec, uničevalec in transformator, ki temo pretvarja v svetlobo. Predstavlja vse tisto, kar je globoko zakoreninjeno, kar nas omejuje na poti do razvoja in nam ne služi več. Vibracija tona je globoka in prodorna ter deluje na nezavedni ravni. Njegova atomska moč ima najglobljo sposobnost celjenja. Plutonovo delovanje je počasno, previdno in globoko. Po začetnih bolečinah poskrbi za popolno preobrazbo na različnih področjih. Prodira globoko v sebstvo človeka, razbija vse staro in zakoreninjeno ter čisti in dviguje zavest na višjo raven. Odpravlja toksičnost in globoke čustvene travme. Vibracija Plutona usmerja k transformaciji obsesivnega vedenja, vseh navezanosti in negativnih miselnih vzorcev. Temne dele v nas uravnoveša in jih osvetljuje.

Naročilo obrednega kakava ali čaja, odpiranja srca in sproščujoče zvočne kopeli

Ob naročilu lahko v polje “Kako vam lahko pomagam?”, napišete posebne želje, število udeležencev ipd.

V najkrajšem možnem času po prejetem plačilu na TRR (nakazilo)  ali PayPal (kreditna kartica) vas bom kontaktiral, da se dogovorimo za ustrezen termin.

Cena obreda

  • Obredni kakav ali čaj, odpiranje srca in sproščujoča zvočna kopel (2+ uri): 240€
    Poteka v meditacijskem centru INNER inštituta notranjega ravnovesja.
Naroči

Informacije o moji poti najdete v članku O MENI.

Notranje ravnovesje

Testimonials

Eden največjih umov na svetu.
Matic Raspor
Rasti me je pripeljal v stanje, ko ni uma, ko um dobesedno umre in kjer ni strahov. Kakšna svoboda! Torej živimo le iluzijo, v resnici pa smo ljubezen in vse je energija. Rasti mi je dal uvid in orodje, s katerim bom lažje ustvarjala svoje življenje, radostno in svobodno.
Tjaša Fendre
Prvic sem opazila Rastka v komunikaciji z njegovo hčero. Govorila sta na način, kot bi se pogovarjali dve duši, ki sta pozabili, da imata telo. Bilo je tako nenavadno, da sem tudi jaz za trenutek pozabila na čas in prostor. Rastka sem ponovno srečala, ko je izrazil svoj prefinjeni občutek za terapevtski zvok gonga. Vibrirala mi je vsaka celica, vsaka mišica telesa, počutila sem se mirno in lahkotno. Nekega dne je bilo moje počutje slabo, postajala sem depresivna in brezvoljna, imela sem pekočo bolečino v srčnem pletežu. Spomnila sem se: poklicala bom Rastka! Kar tako, malo pogovora! Po nekaj minutnem pogovoru sem začutila  mravljinčenje po vsem telesu in nenadzorovano trzanje mišic. Nato je napetost popustila. Ob delu na sebi je ta občutek ostal trajen.
Valentina
Ze veckrat sem se ti zelela zahvalit za vse, kar si naredil zame. Za vso pomoc. Res sem ti hvalezna, ker si bil ob meni takrat, ko sem to najbolj potrebovala. Hvala iz srca.
Mojca
Bila sem v obdobju, ko sem se soočala z strahovi, tesnobo, adrenalinom, ni da ni in se spoznavala skozi različne procese kdo sploh sem, kako delujem in zakaj tako delujem. Med vsemi procesi sem srečala Rastka, ki mi je izvedel močno terapijo, z namenom, da bi se osvobodila strahov, ki me utesnjujejo in da bi teorijo ki sem jo poznala, lahko spravila v prakso. Prisotnost, v katero me je pripeljal je neopisljiva. Prebudila sem se, kot da bi se ponovno rodila. Pokazal mi je da sta um in strah iluzija. Pokazal mi je kaj je obcutek ljubezeni, kaj je harmonija, da sem to jaz in da smo to vsi. Po terapiji sem šla še skozi globoko čiščenje. Moje življenje se je s tem navznoter spremenilo. Vsak dan sem postajala kanček bolj zavestna sebe. Nekaj mesecev sem bila v stebru in v svojem centru, da sem se navadila delovati na drugačen način. Jeseni pa so prišli novi, stari izzivi. Sedaj pa sem jasno videla, da delujem drugače. Strah, ki me je ohromil še nedolgo nazaj, sem po tej terapiji uspešno ozaveščala in ga spuščala dokler ni popolnoma izginil. Z njim pa vsaka sled, da je bil kdaj tukaj. O tesnobi, adrenalinu ni več sledi. Seveda še pridejo zunanje okoliščine, ki me 'vržejo' iz centra, ampak niti slučajno ne več tako močno. Prav tako se lažje in hitreje zavem ter umaknem od svojih starih vzorcev razmišljanja. Zelo hvaležna sem za to izkušnjo, da je Rastko prišel na mojo pot in ob najbolj pravem času.
Tjaša
Zelo dobro se spomnim dne, ko smo se spoznali z Rastkom. To svetlo, veselo dušo, zelo hitro sem zaznala njeno globino. Da je moder človek z močnimi talenti za zdravljenje, transformacijo, mi je kmalu postalo jasno.
Manu
Rastija sem začutil po njegovi vibraciji. Skozi njegovo pričevanje v družbi sem videl modrost in izkušnje, ki mu jih je prinesla življenska pot. V njegovi poti sem našel tudi svojo in do njega začutil globoko spoštovanje ter naklonjenost. Čez nekaj tednov sem se obrnil nanj po pomoč, saj sem bil popolnoma dislociran. Zame je bilo to obdobje zelo intenzivnega notranjega dela in izkustev, Rasti pa mi je takrat v prvi vrsti resnično iskreno in sočutno prisluhnil in me veliko naučil. Izhajajoč iz lastnih izkušenj mi je skozi enostavni pogovor poln metafor odprl oči za znanja in vedenja in me pomiril. Opozoril me je na moj škodljiv način razmišljanja. Naredila sva kratko meditacijo, kar mi je izkušnjo še bolj vtisnilo vame. S prodobljenimi napotki sem v prihodnje začel resnično uživati na novem nivoju zavedanja življenja. Enostavno. Aho Rastko!
Luka Brinovec
Ko sem Rastija prvič spoznala, mu je del mene v trenutku zaupal in sem se lahkotnejše prepustila, da me je peljal skozi prečudovito izkušnjo spoznavanja sebe. Počutila sem se varno, ko sem odkrivala meni do takrat še neznano. In do danes se te občutki niso spremenili in vem, da se lahko vedno obrnem nanj po nasvet, pomoč ali pogovor. Hvala ker si in z nami to deliš.
Annamarija
Ko sva srečala Rastija na obredu, je z nama zavibrirala njegova duša. Enostavno je začutil kaj moja draga potrebuje, nekaj pozornosti. Sledilo je prijazno vprašanje ali se lahko sam pogovori z njo? Seveda. Najprej je po individualnem, potem po skupnem pogovoru obema odprl nov pogled na partnerski odnos. Kako nadaljevati v tandemu duhovno pot, kako delovati iz Srca, kako se podpirati in ne vleči dol s kazanjem s prstom in obsodbami. Iz izkušnje in svetovanja na odprti ravni sva se še bolj povezala. Hvaležna za iskrico in vso podporo Njemu. Močno priporočava.
Mojca in Vasja
Po terapiji sem čutila da sem lažja in brez bremen. Takoj veš, da je telo lažje in da se celjenje lahko začne. Počutiš se svobodno in telo lahko ponovno zadiha.
Barbara Kovič
Rasti je Človek v polnem pomenu besede, saj se vsak njegov korak nahaja v trenutku v katerem se dogaja. Nikoli obremenjen s preteklostjo ali pa prihodnjim dnem – popolnoma osredotočen na korak pred sabo in zdi se kot da opazi vsako vejo na svoji poti, katero zamaja nepričakovan vetrič, doživlja pa jo kot dar in v njenem plapolanju zazna globlji pomen, katerega vedno ozavesti z nasmeškom na obrazu. Skratka - vidi in doživlja, okolico smatra kot nematerialno in samoumevno rezultanto energij s katerimi prijateljuje in jih kanalizira. Ob pogovoru z njim dobiš prepričljiv občutek brezmejnosti oz. neomejenih možnosti, katerih kreator je vsak sam. V kolikor bi lahko njegovo življenjsko ideologijo, bit in delovanje zlil v steklenico, bi to spojino najlažje opisal kot magični napitek.
Dejan Pevec
PredhodnjiDajanje blagoslova
NaslednjiSeanse za notranje ravnovesje v živo, preko spleta ali po e-pošti