Povezovanje v srcu – Heart Connection 18:18

1850
Oseba v meditaciji
Povezovanje v srcu 18:18

Povezovanje v srcu vzpostavlja stik s samim seboj

Heart Connection ali povezovanje v srcu je posebna meditacija. Vsak dan ob isti uri se povezujemo sami s sebo in z novo nastajajočo skupnostjo sočutnih in srčnih ljudi. Vsak dan ob 18:18 skupina ljudi meditira in dviguje vibracijo. Skupaj presežemo svoje vzorce ter navade in se povežemo v sočutju in ljubezni. V sebi ustvarimo prostor, ko odložimo svoje skrbi, in dovolimo življenju, da se odvije v naše najvišje dobro, hkrati pa damo močno srčno podporo sebi in vsemu.

Srce in um,
ki ljubeče potujeta skupaj.
Za sočuten jutri.

Ustavimo se in povežimo s seboj, vsaj enkrat na dan, četudi za trenutek. Lahko ob svojem času, lahko pa ob 18:18, ko se nas povezuje več ljudi.

Deležni bomo: ljubezni do sebe in vsega, sprejemanja, uvida v to, kar smo, odstranjevanja ovir, odkritja svoje srčne poti, zavedanja, da lahko življenje poskrbi za nas bolje, kot si lahko zamislimo.

Izrazimo namero: sočutje in ljubezen do sebe, do bližnjih, do vseh bitij in stvarstva.

Izvedba:

  • Sedimo v udobnem položaju in zaprimo oči.
  • Umirimo se tako, da trikrat globoko vdihnemo in se ob izdihu popolnoma sprostimo.
  • Na srčni pletež, ki se nahaja na mestu, kjer se rebra srečajo, položimo dlani.
    Lahko samo eno dlan, obe dlani, lahko sklenemo dlani (molitven položaj), ki ga primaknemo k telesu, lahko pa dlani samo odložimo v naročje ali na stegna.
  • Postanemo opazovalec svojega diha. Ob vdihu si zamislimo (ali v mislih izgovorimo) besedo »sem« in ob izdihu besedo »ljubezen«. Občutimo vibracijo obeh besed.
  • Šepetanje uma ni pomembno, osredotočeni smo na ta trenutek, na proces povezovanja s sabo, skupnostjo, naravo in univerzumom.
  • Če nam postane neudobno držati dlani na srčnem pletežu, naj počivajo v naročju. Po približno sedmih minutah prenehajmo z mentalnim ponavljanjem, vendar ostanimo s pozornostjo pri vdihu in izdihu. Oči imamo lahko zaprte, kakor dolgo nam je ugodno, občutimo sebe in prepuščamo vsemu, kar pride.
  • Zahvalimo se svojemu srcu, srcu sodelujočih in vsem srcem.

 

Spremljaj nas na FB Innerbalance.

Srčen poklon

PredhodnjiPrebujenje dušne poti
NaslednjiSannidhi Pooja – daritev božanskemu