Prebujenje dušne poti

1827
Ljubezen v sebi
Ljubezen v sebi

Prebujanje dušne poti osvobaja.

Je daritev za vrnitev k samemu sebi ter sprejemanje in preseganje lažnega jaza. Vaš blagoslov sebi in želja po enosti vam lahko popolnoma spremeni vaše dojemanje sveta.

Prebujenje dušne poti vas osvobaja blokad

Prebujena dušna pot vas bo osvobodila lastne sence in lastnega ega. Pomaga pri ozaveščanju podzavestnih vzorcev in programov, razrešuje na videz nerešljive življenjske situacije ter vas prebudi za dušno pot.

Če iščete sebe ali svojo življenjsko vizijo in ste pripravljeni na spremembe, je to eden najmočnejših ezoteričnih procesov. V Prebujanje dušne poti stopimo brez pričakovanj in s popolnim zaupanjem, da bo vse, kar se dogaja, v naše najvišje dobro in v skladu z našo dušno potjo. Včasih mislimo, da je nekaj za nas najbolje, vendar nam v življenju več ne služi. Tako lahko s procesom prebujenja dušne poti odpadejo navezanosti, kar lahko najprej dojemamo kot izgubo, vendar nas vodi do popolne svobode in uresničitve naše dušne poti.
Če se vam v življenju ponavlja neljuba situacija, od koder ne vidite izhoda in kjer ste poskušali vse, kar ste lahko naredili, vam prebujenje dušne poti lahko omogoči, da se osvobodite bremena in prepustite razrešitev situacije stvarniku. Izid je lahko tudi nepričakovan, saj deluje v vaše najvišje dobro, ne glede na želje vašega lažnega jaza.

Obred Prebujanje dušne poti

28 dni zapored prižgite svečo in kadilo (dišečo palčko), če je na voljo. Udobno se usedite s prekrižanimi nogami na tla ali na stol (če sedite na stolu, noge ne smejo biti prekrižane). Hrbet je lahko naslonjen, glava pa ne. Hrbtenica mora biti zravnana. Dlani naj počivajo na vaših stegnih, obrnjene navzgor.

Zavedajte se namena, da prebujate svojo dušno pot.

Zaprite oči in svojo pozornost usmerite na mesto tik nad središčem obrvi. Občutite zrak, kako se premika v vas, pozornost pa ohranite v točki med očmi. Z nekaj prakse boste občutili, kako se energija pomika na mesto vaše pozornosti. Tako usmerjajte pozornost najmanj 15 minut dnevno. Boljši bo rezultat, če boste po nekaj minutah tišine na glas ponavljali mantro AUM (OM) in ozaveščali, kako se vibracija dviguje iz trebuha (A) preko pljuč (O) do vratu in mesta tik nad obrvmi (M). Če vam uhajajo misli, vam bo ta tehnika prišla še kako prav. Na koncu vedno dovolite nekaj minut tišine.

Osredotočenost in sproščenost sta ključ.

Testimonials

Eden največjih umov na svetu.
Matic Raspor
Rasti me je pripeljal v stanje, ko ni uma, ko um dobesedno umre in kjer ni strahov. Kakšna svoboda! Torej živimo le iluzijo, v resnici pa smo ljubezen in vse je energija. Rasti mi je dal uvid in orodje, s katerim bom lažje ustvarjala svoje življenje, radostno in svobodno.
Tjaša Fendre
Prvic sem opazila Rastka v komunikaciji z njegovo hčero. Govorila sta na način, kot bi se pogovarjali dve duši, ki sta pozabili, da imata telo. Bilo je tako nenavadno, da sem tudi jaz za trenutek pozabila na čas in prostor. Rastka sem ponovno srečala, ko je izrazil svoj prefinjeni občutek za terapevtski zvok gonga. Vibrirala mi je vsaka celica, vsaka mišica telesa, počutila sem se mirno in lahkotno. Nekega dne je bilo moje počutje slabo, postajala sem depresivna in brezvoljna, imela sem pekočo bolečino v srčnem pletežu. Spomnila sem se: poklicala bom Rastka! Kar tako, malo pogovora! Po nekaj minutnem pogovoru sem začutila  mravljinčenje po vsem telesu in nenadzorovano trzanje mišic. Nato je napetost popustila. Ob delu na sebi je ta občutek ostal trajen.
Valentina
Ze veckrat sem se ti zelela zahvalit za vse, kar si naredil zame. Za vso pomoc. Res sem ti hvalezna, ker si bil ob meni takrat, ko sem to najbolj potrebovala. Hvala iz srca.
Mojca
Bila sem v obdobju, ko sem se soočala z strahovi, tesnobo, adrenalinom, ni da ni in se spoznavala skozi različne procese kdo sploh sem, kako delujem in zakaj tako delujem. Med vsemi procesi sem srečala Rastka, ki mi je izvedel močno terapijo, z namenom, da bi se osvobodila strahov, ki me utesnjujejo in da bi teorijo ki sem jo poznala, lahko spravila v prakso. Prisotnost, v katero me je pripeljal je neopisljiva. Prebudila sem se, kot da bi se ponovno rodila. Pokazal mi je da sta um in strah iluzija. Pokazal mi je kaj je obcutek ljubezeni, kaj je harmonija, da sem to jaz in da smo to vsi. Po terapiji sem šla še skozi globoko čiščenje. Moje življenje se je s tem navznoter spremenilo. Vsak dan sem postajala kanček bolj zavestna sebe. Nekaj mesecev sem bila v stebru in v svojem centru, da sem se navadila delovati na drugačen način. Jeseni pa so prišli novi, stari izzivi. Sedaj pa sem jasno videla, da delujem drugače. Strah, ki me je ohromil še nedolgo nazaj, sem po tej terapiji uspešno ozaveščala in ga spuščala dokler ni popolnoma izginil. Z njim pa vsaka sled, da je bil kdaj tukaj. O tesnobi, adrenalinu ni več sledi. Seveda še pridejo zunanje okoliščine, ki me 'vržejo' iz centra, ampak niti slučajno ne več tako močno. Prav tako se lažje in hitreje zavem ter umaknem od svojih starih vzorcev razmišljanja. Zelo hvaležna sem za to izkušnjo, da je Rastko prišel na mojo pot in ob najbolj pravem času.
Tjaša
Zelo dobro se spomnim dne, ko smo se spoznali z Rastkom. To svetlo, veselo dušo, zelo hitro sem zaznala njeno globino. Da je moder človek z močnimi talenti za zdravljenje, transformacijo, mi je kmalu postalo jasno.
Manu
Rastija sem začutil po njegovi vibraciji. Skozi njegovo pričevanje v družbi sem videl modrost in izkušnje, ki mu jih je prinesla življenska pot. V njegovi poti sem našel tudi svojo in do njega začutil globoko spoštovanje ter naklonjenost. Čez nekaj tednov sem se obrnil nanj po pomoč, saj sem bil popolnoma dislociran. Zame je bilo to obdobje zelo intenzivnega notranjega dela in izkustev, Rasti pa mi je takrat v prvi vrsti resnično iskreno in sočutno prisluhnil in me veliko naučil. Izhajajoč iz lastnih izkušenj mi je skozi enostavni pogovor poln metafor odprl oči za znanja in vedenja in me pomiril. Opozoril me je na moj škodljiv način razmišljanja. Naredila sva kratko meditacijo, kar mi je izkušnjo še bolj vtisnilo vame. S prodobljenimi napotki sem v prihodnje začel resnično uživati na novem nivoju zavedanja življenja. Enostavno. Aho Rastko!
Luka Brinovec
Ko sem Rastija prvič spoznala, mu je del mene v trenutku zaupal in sem se lahkotnejše prepustila, da me je peljal skozi prečudovito izkušnjo spoznavanja sebe. Počutila sem se varno, ko sem odkrivala meni do takrat še neznano. In do danes se te občutki niso spremenili in vem, da se lahko vedno obrnem nanj po nasvet, pomoč ali pogovor. Hvala ker si in z nami to deliš.
Annamarija
Ko sva srečala Rastija na obredu, je z nama zavibrirala njegova duša. Enostavno je začutil kaj moja draga potrebuje, nekaj pozornosti. Sledilo je prijazno vprašanje ali se lahko sam pogovori z njo? Seveda. Najprej je po individualnem, potem po skupnem pogovoru obema odprl nov pogled na partnerski odnos. Kako nadaljevati v tandemu duhovno pot, kako delovati iz Srca, kako se podpirati in ne vleči dol s kazanjem s prstom in obsodbami. Iz izkušnje in svetovanja na odprti ravni sva se še bolj povezala. Hvaležna za iskrico in vso podporo Njemu. Močno priporočava.
Mojca in Vasja
Po terapiji sem čutila da sem lažja in brez bremen. Takoj veš, da je telo lažje in da se celjenje lahko začne. Počutiš se svobodno in telo lahko ponovno zadiha.
Barbara Kovič
Rasti je Človek v polnem pomenu besede, saj se vsak njegov korak nahaja v trenutku v katerem se dogaja. Nikoli obremenjen s preteklostjo ali pa prihodnjim dnem – popolnoma osredotočen na korak pred sabo in zdi se kot da opazi vsako vejo na svoji poti, katero zamaja nepričakovan vetrič, doživlja pa jo kot dar in v njenem plapolanju zazna globlji pomen, katerega vedno ozavesti z nasmeškom na obrazu. Skratka - vidi in doživlja, okolico smatra kot nematerialno in samoumevno rezultanto energij s katerimi prijateljuje in jih kanalizira. Ob pogovoru z njim dobiš prepričljiv občutek brezmejnosti oz. neomejenih možnosti, katerih kreator je vsak sam. V kolikor bi lahko njegovo življenjsko ideologijo, bit in delovanje zlil v steklenico, bi to spojino najlažje opisal kot magični napitek.
Dejan Pevec
PredhodnjiSprejemanje vodi v globljo izkušnjo življenja
NaslednjiPovezovanje v srcu – Heart Connection 18:18