Seanse za notranje ravnovesje v živo, preko spleta ali po e-pošti

1687

Na seansi ustvarim varen prostor, v katerem ozaveščava situacije, občutke in misli kot priložnosti. Ko spremenite pogled na situacijo (iz subjektivnega v objektivnega), postane težava sama po sebi rešitev, razbremenitev, osvoboditev, novo rojstvo, korak bliže k sebi.

Del seanse v živo in na daljavo je meditacija, ki je namenjena, da se dotaknete svojega jedra, svojega bistva, notranje tišine, da se spočijete od misli in prepustite toku.

Del seanse v živo je sprostitev z zvoki in frekvencami glasbil, kot so šamanski bobni, gongi, pojoče skledice, koshi, zvončki, flavta…, ki služijo povezovanju s seboj, sproščanju ter prepuščanju. Je oddih od samega sebe, ko se sprostite in pozabite na vse okoli vas.

Lahko se boste naučili tehnik in orodij (meditacije, dihalne tehnike, vaje zavedanja, povezovanje s srcem ter notranjim vodstvom, jutranje rutine ipd.), s katerimi boste lahko nadaljevali delo doma.

Seanse za notranje ravnovesje

Notranje ravnovesje – seanso v živo izvajam v meditacijskem centru INNER Inštituta notranjega ravnovesja v bližini Domžal. Seansa traja 1 uro ali več in je lahko individualna, primerna pa je prav tako za pare, družinske člane, poslovne partnerje ipd.

Seansa na daljavo – po telefonu ali spletu # za notranje ravnovesje poteka po dogovoru preko telefona, Zooma, Skype-a, Viberja, Whazzupa… ali telefona in traja 30 ali več minut.

NaSvet preko e-pošte @ za notranje ravnovesje je zelo uporabno orodje, saj lahko dobite odgovor takrat, ko ga najbolj potrebujete. Na tak način lahko hitreje ozaveščate, se pomirite s seboj in hitreje izvajate spremembe.

Niso samo besede

Znanstveniki so dokazali, da je vse kar dojemamo za trdno v resnici energija. Tudi naše misli so energija. Ko stopite v kontakt z namero, da se za vas življenje pozitivno odvije, deluje energija v vaše najvišje dobro.

Ozaveščava situacijo, občutke in misli.

Ko osvetliva situacijo iz drugega zornega kota,

lahko postane težava sama po sebi rešitev,

razbremenitev, osvoboditev, korak bliže k sebi.

Prejeli boste namige in nasvete, da se boste lahko urili v vsakodnevnih situacijah. Le-ti so prikrojeni posebej za Vas.

Človek v ravnovesju je super-človek

Osredotočen in uravnovešen človek, kakršen postajamo s seansami za notranje ravnovesje, ustvarja želeno resničnost, hkrati pa dovoli, da ji/mu življenje kaže pot do sebe.

Kvaliteto našega življenja določa kako se počutimo v tem in vsakem naslednjem trenutku. Neželene občutke, tesnobo ali obremenjujoče misli lahko uporabimo v svoj prid, tako da jih zavestno transformiramo, kar vodi v energijsko, čustveno ter fizično blagostanje.

Notranje ravnovesje je seansa, ki jača povezavo z našim srcem in našim notranjem vodstvom (intuicijo). Metode, ki jih uporabljam so izpeljane iz srčno usmerjene travma terapije, različnih energijskih tehnik, šamanizma, joge, tantre,… Skratka iz vsega, kar me je življenje učilo, vse pa temelji na subtilnih energijskih nivojih, osveščanju občutkov in energij ter razumevanju delovanja obstoja.

Del seanse v živo je zvočno potovanje s „plemenskimi“ glasbili, v katerem se sprostite in oddahnete od same(ga) sebe.

Pri seansah izhajam iz človekovega jedra in njegove narave. Z oblikovanjem individualne namere (vizije o svojem življenju) in s pomočjo slikovite narave življenja (kako življenje deluje iz vidika “mehanike” obstoja), osveščate življenje, ki postaja bolj smiselno in lahkotnejše, ob tem pa se razkriva življenjska (dušna) pot.

Ko človek zaupa svojemu jedru, se prepušča in zavestno ter ustrezno deluje v praksi v vsakodnevnih situacijah, se pričnejo ustvarjati ne-slutene možnosti, ki vodijo k zdravju, ravnovesju, prijetnim medsebojnim odnosom in radosti.

Pogosto se ni treba dotikati vzroka ali travme, saj je vsa preteklost in prihodnost v sedanjem trenutku, v katerem sem lahko bolj zavesten, sproščen in osvobojen.

Namen

  • Ustvarjanje in vzdrževanje čustvenega ter fizičnega zdravja.
  • Ozaveščanje tega, kar v življenju moti energijske tokove.
  • Izboljšanje duševnega, čustvenega, fizičnega in socialnega počutja, povezano z obnovo telesnega in energijskega ravnovesja.
  • Uravnavanje pretoka energije, sprostitev energijskih blokad, odstranjevanje neželenih energijskih vplivov in s tem povezano zmanjšanje stresa (notranjega trenja), izboljšanje počutja, doseganje večjega notranjega miru, sprostitve in več energije.
  • Aktiviranje sposobnosti samo-zdravljenja.
  • Jačanje povezave z notranjim vodstvom in odkrivanje potencialov.

Komu so seanse za notranje ravnovesje namenjene?

Vsem, ki želite izboljšati kvaliteto svojega življenja, medsebojnih odnosov, zdravja, kariere, najti mir v sebi, odkrivati ter uresničevati svoje potenciale in živeti v pristnem stiku s samim seboj.

In vsem, ki potrebujete oddih od samega sebe.

V očesu tornada je nepopisni mir
V očesu tornada je nepopisni mir

Kako pogosto potrebujem seanso za notranje ravnovesje?

Če želim napredek, moram biti pripravljen delati na sebi in spremljati ter spreminjati svoje navade, svoj način razmišljanja in delovanja. Smotrno je začeti s sklopom nekaj zaporednih seans v razmaku dveh tednov do enega meseca. Vsekakor je napredek veliko hitrejši, če opravljate „domače naloge“ v obliki sproščanja, dihalnih vaj in vaj pozornosti, meditacij, jutranje rutine ipd., ki jih boste prejeli.

Lahko pa se občasno “samo” sprostite od samega sebe, ko to najbolj potrebujete.

Seanse v živo, na daljavo in preko e-pošte se lahko poljubno dopolnjujejo.

Cenik za seanse “notranje ravnovesje”

Naročilo seanse notranje ravnovesje

Ob naročilu lahko v polje “Kako vam lahko pomagam?”, opišite svojo situacijo.

Če želite, da upoštevam vaše astrološke danosti, vpišite svoje rojstne podatke.

V najkrajšem možnem času po prejetem plačilu na TRR (nakazilo)  ali PayPal (kreditna kartica) vas bom kontaktiral.

Informacije o moji poti najdete v članku O MENI.

Notranje ravnovesje – seansa v živo

 

Testimonials

Eden največjih umov na svetu.
Matic Raspor
Rasti me je pripeljal v stanje, ko ni uma, ko um dobesedno umre in kjer ni strahov. Kakšna svoboda! Torej živimo le iluzijo, v resnici pa smo ljubezen in vse je energija. Rasti mi je dal uvid in orodje, s katerim bom lažje ustvarjala svoje življenje, radostno in svobodno.
Tjaša Fendre
Prvic sem opazila Rastka v komunikaciji z njegovo hčero. Govorila sta na način, kot bi se pogovarjali dve duši, ki sta pozabili, da imata telo. Bilo je tako nenavadno, da sem tudi jaz za trenutek pozabila na čas in prostor. Rastka sem ponovno srečala, ko je izrazil svoj prefinjeni občutek za terapevtski zvok gonga. Vibrirala mi je vsaka celica, vsaka mišica telesa, počutila sem se mirno in lahkotno. Nekega dne je bilo moje počutje slabo, postajala sem depresivna in brezvoljna, imela sem pekočo bolečino v srčnem pletežu. Spomnila sem se: poklicala bom Rastka! Kar tako, malo pogovora! Po nekaj minutnem pogovoru sem začutila  mravljinčenje po vsem telesu in nenadzorovano trzanje mišic. Nato je napetost popustila. Ob delu na sebi je ta občutek ostal trajen.
Valentina
Ze veckrat sem se ti zelela zahvalit za vse, kar si naredil zame. Za vso pomoc. Res sem ti hvalezna, ker si bil ob meni takrat, ko sem to najbolj potrebovala. Hvala iz srca.
Mojca
Bila sem v obdobju, ko sem se soočala z strahovi, tesnobo, adrenalinom, ni da ni in se spoznavala skozi različne procese kdo sploh sem, kako delujem in zakaj tako delujem. Med vsemi procesi sem srečala Rastka, ki mi je izvedel močno terapijo, z namenom, da bi se osvobodila strahov, ki me utesnjujejo in da bi teorijo ki sem jo poznala, lahko spravila v prakso. Prisotnost, v katero me je pripeljal je neopisljiva. Prebudila sem se, kot da bi se ponovno rodila. Pokazal mi je da sta um in strah iluzija. Pokazal mi je kaj je obcutek ljubezeni, kaj je harmonija, da sem to jaz in da smo to vsi. Po terapiji sem šla še skozi globoko čiščenje. Moje življenje se je s tem navznoter spremenilo. Vsak dan sem postajala kanček bolj zavestna sebe. Nekaj mesecev sem bila v stebru in v svojem centru, da sem se navadila delovati na drugačen način. Jeseni pa so prišli novi, stari izzivi. Sedaj pa sem jasno videla, da delujem drugače. Strah, ki me je ohromil še nedolgo nazaj, sem po tej terapiji uspešno ozaveščala in ga spuščala dokler ni popolnoma izginil. Z njim pa vsaka sled, da je bil kdaj tukaj. O tesnobi, adrenalinu ni več sledi. Seveda še pridejo zunanje okoliščine, ki me 'vržejo' iz centra, ampak niti slučajno ne več tako močno. Prav tako se lažje in hitreje zavem ter umaknem od svojih starih vzorcev razmišljanja. Zelo hvaležna sem za to izkušnjo, da je Rastko prišel na mojo pot in ob najbolj pravem času.
Tjaša
Zelo dobro se spomnim dne, ko smo se spoznali z Rastkom. To svetlo, veselo dušo, zelo hitro sem zaznala njeno globino. Da je moder človek z močnimi talenti za zdravljenje, transformacijo, mi je kmalu postalo jasno.
Manu
Rastija sem začutil po njegovi vibraciji. Skozi njegovo pričevanje v družbi sem videl modrost in izkušnje, ki mu jih je prinesla življenska pot. V njegovi poti sem našel tudi svojo in do njega začutil globoko spoštovanje ter naklonjenost. Čez nekaj tednov sem se obrnil nanj po pomoč, saj sem bil popolnoma dislociran. Zame je bilo to obdobje zelo intenzivnega notranjega dela in izkustev, Rasti pa mi je takrat v prvi vrsti resnično iskreno in sočutno prisluhnil in me veliko naučil. Izhajajoč iz lastnih izkušenj mi je skozi enostavni pogovor poln metafor odprl oči za znanja in vedenja in me pomiril. Opozoril me je na moj škodljiv način razmišljanja. Naredila sva kratko meditacijo, kar mi je izkušnjo še bolj vtisnilo vame. S prodobljenimi napotki sem v prihodnje začel resnično uživati na novem nivoju zavedanja življenja. Enostavno. Aho Rastko!
Luka Brinovec
Ko sem Rastija prvič spoznala, mu je del mene v trenutku zaupal in sem se lahkotnejše prepustila, da me je peljal skozi prečudovito izkušnjo spoznavanja sebe. Počutila sem se varno, ko sem odkrivala meni do takrat še neznano. In do danes se te občutki niso spremenili in vem, da se lahko vedno obrnem nanj po nasvet, pomoč ali pogovor. Hvala ker si in z nami to deliš.
Annamarija
Ko sva srečala Rastija na obredu, je z nama zavibrirala njegova duša. Enostavno je začutil kaj moja draga potrebuje, nekaj pozornosti. Sledilo je prijazno vprašanje ali se lahko sam pogovori z njo? Seveda. Najprej je po individualnem, potem po skupnem pogovoru obema odprl nov pogled na partnerski odnos. Kako nadaljevati v tandemu duhovno pot, kako delovati iz Srca, kako se podpirati in ne vleči dol s kazanjem s prstom in obsodbami. Iz izkušnje in svetovanja na odprti ravni sva se še bolj povezala. Hvaležna za iskrico in vso podporo Njemu. Močno priporočava.
Mojca in Vasja
Po terapiji sem čutila da sem lažja in brez bremen. Takoj veš, da je telo lažje in da se celjenje lahko začne. Počutiš se svobodno in telo lahko ponovno zadiha.
Barbara Kovič
Rasti je Človek v polnem pomenu besede, saj se vsak njegov korak nahaja v trenutku v katerem se dogaja. Nikoli obremenjen s preteklostjo ali pa prihodnjim dnem – popolnoma osredotočen na korak pred sabo in zdi se kot da opazi vsako vejo na svoji poti, katero zamaja nepričakovan vetrič, doživlja pa jo kot dar in v njenem plapolanju zazna globlji pomen, katerega vedno ozavesti z nasmeškom na obrazu. Skratka - vidi in doživlja, okolico smatra kot nematerialno in samoumevno rezultanto energij s katerimi prijateljuje in jih kanalizira. Ob pogovoru z njim dobiš prepričljiv občutek brezmejnosti oz. neomejenih možnosti, katerih kreator je vsak sam. V kolikor bi lahko njegovo življenjsko ideologijo, bit in delovanje zlil v steklenico, bi to spojino najlažje opisal kot magični napitek.
Dejan Pevec
PredhodnjiObredni kakav ali čaj, odpiranje srca in sproščujoča zvočna kopel – ZA SKUPINE
NaslednjiObredni kakav