Vodena meditacija Isha Kriya

2598

Isha Kriya je vodena meditacija. Preprosta meditacijska tehnika, zasnovana v brezčasni modrosti jogijskih znanosti, ki nam jo ponuja Sadhguru. Preprost, pa vendarle močan proces, ki lahko spremeni življenje vsakomur, ki je pripravljen vložiti le 12 minut dnevno. Ta vodena meditacija je idealna za vse, ki v svet joge šele vstopajo. Cenijo pa jo tudi tisti, ki jogo izvajajo več let.

Isha Kryja je spremenila moje življenje in me popeljala na pot zavestnega odkrivanja samega sebe.

Namen meditacije Isha Kriya je pomagati posamezniku, da pride v stik z izvorom svojega obstoja in si ustvari življenje v skladu s svojimi željami in vizijo. Vsakodnevna praksa meditacije Isha Kriya pomaga vnesti zdravje, dinamiko, mir in dobro počutje v posameznikovo življenje ter je močno orodje za spopadanje s hitrim tempom sodobnega življenja.

Isha Kriya je lahko uvodni korak v jogo, ki pomeni združitev individualne zavesti s kolektivno zavestjo. Ob besedi joga si večina ljudi danes pogosto predstavlja podobe zvijanja telesa v nemogoče drže. Fizični vidik joge je le en vidik te večdimenzionalne znanosti. Joga je tehnologija, s katero lahko telo in um dosežeta vrhunec svojih zmožnosti, kar omogoča polno življenje.

Sandhguru je jogi in mistik. Sadhgurujeva vizija je ponuditi »eno kapljico duhovnosti« vsakemu posamezniku. Z vodeno meditacijo Isha Kriya ima lahko vsak posameznik možnost duhovnega procesa v udobju lastnega doma.

PredhodnjiTaoistična meditacija mikrokozmične orbite
NaslednjiKje nas najdete