Vodena meditacija Isha Kriya

56

Isha Kriya je preprost, a močan proces, zasnovan v brezčasni modrosti jogijskih znanosti. Ponuja ga Sadhguru in lahko spremeni življenje vsakogar, ki je pripravljen vložiti le 12 minut dnevno.

Isha Kryja je meditacijska tehnika, ki je spremenila moje življenje in me popeljala na pot zavestnega odkrivanja samega sebe.

Namen Isha Kriya je pomagati posamezniku, da pride v stik z izvorom svojega obstoja in da ustvari življenje v skladu z lastno željo in vizijo. Vsakodnevna praksa Isha Kriya pomaga prinesti zdravje, dinamiko, mir in dobro počutje. Je močno orodje za spopadanje s hitrim tempom sodobnega življenja.

Danes večini ljudi beseda »joga« pogosto pričara podobe zvijanja telesa v nemogoče drže. Fizični vidik joge je le en vidik te večdimenzionalne znanosti. Joga je tehnologija, s katero lahko telo in um dosežeta vrhunec svojih zmožnosti, kar omogoča polno življenje.

Sadhgurujeva vizija je ponuditi “eno kapljico duhovnosti” vsakemu posamezniku. Z vodeno meditacijo Isha Kriya lahko vsakemu človeku v udobju lastnega doma ponudi možnost duhovnega procesa.