Krepitev imunskega sistema s harmonizacijo energij

520
alt=

S harmonizacijo energij lahko naredite veliko dobrega za krepitev svojega imunskega sistema. Tako lahko telesu z energetsko podporo podarite harmoničnost in notranje ravnovesje.

Naše telo je neverjetni čudežni stroj. Kadar ga negujemo, nas nagradi z zdravjem in čvrstim imunskim sistemom. S fizičnega vidika pa je naše telo zapletena mreža organov, tkiv in celic. Skupaj pomagajo telesu v boju proti okužbam in drugim boleznim. Ko mikrobi, kot so bakterije ali virusi, napadejo vaše telo, se v primeru oslabljenega imunskega sistema hitro razmnožijo. To se imenuje okužba.

Imunski sistem je šibkejši, ko smo pod stresom. Stres je paleta različnih stanj od občutka tesnobe, čustvene nestabilnosti, strah idr.

O tem lahko najdemo veliko študij v Ameriški nacionalni knjižnici medicine.

Kaj lahko naredimo za krepitev imunskega sistema?

  • Zdravo se prehranjujemo – Jutranji rituali (joga, meditacija, tibetanske vaje, … )so lahko odličen začetek dneva. Zjutraj jejte več sadja, popoldan jejte lažje prebavljivo hrano, naj bodo vaši jedilniki raznovrstni. Zadosten vnos tekočine tekom dneva,   
  • Ohranjamo zdrave navade – Zadosten počitek je ključen za krepitev imunskega sistema. Prav tako ustaljen dnevni ritem z zavedanjem v trenutku. Brez stresa, ki si ga morebiti zadajate sami, s premlevanjem situacij iz preteklosti ali prihodnosti
  • Pozitivno čustvujemo.
  • Pozitivno razmišljamo – Strmite k pozitivnim mislim. Obdajte se s srčnimi ljudmi; ljudmi, ki v vas, in vi v njih, prebujajo dobro. 

Ko poskrbimo za vse našteto, vam lahko pomagajo razne energetske metode, s katerimi se uravnovešajo energije ali dovaja univerzalna energija v materialna in energetska telesa z namenom krepitve imunskega sistema za odpornost proti virusom in drugim nevšečnostim iz okolja.

Strah in stres sta v sodobnem času poglavitna razloga za šibkost imunskega sistema. Inteligentne energije delujejo na vzroke teh razlogov in odpravljajo posledice. V procesu samo-ozdravljenja se lahko soočimo z življenjskimi prelomnicami, vendar se lažje in vsakič na novo odločamo, kako bo izgledal naš jutri. Naša odločitev je, kakšen bo naš jutri. Harmonizacija čustev, uma, telesa in energij vam pomaga krepiti imunski sistem, da boste šli skozi dan lahkotnejše. In vaš imunski sistem bo jutri, tudi zaradi energijskih ravnovesij, sočutnejši, lahkotnejši in preprosto lepši.