Krepitev imunskega sistema s harmonizacijo energij

172

Vaš imunski sistem je s fizičnega vidika zapletena mreža celic, tkiv in organov. Skupaj pomagajo telesu v boju proti okužbam in drugim boleznim. Ko mikrobi, kot so bakterije ali virusi, napadejo vaše telo, se v primeru oslabljenega imunskega sistema hitro razmnožijo. To se imenuje okužba.

Imunski sistem je šibkejši, ko smo pod stresom, v občutkih tesnobe, čustveno nestabilni ali ko nas je strah.

O tem lahko najdemo veliko študij v Ameriški nacionalni knjižnici medicine.

Kaj lahko naredimo, da bomo imeli močan imunski sistem?

  • Zdravo se prehranjujemo,
  • ohranjamo zdrave navade (zadosten počitek, ustaljen dnevni ritem brez stresa, ki bi si ga dajali sami s premlevanjem situacij iz preteklosti ali prihodnosti),
  • pozitivno čustvujemo,
  • pozitivno razmišljamo.

Ko poskrbimo za vse našteto, vam lahko pomagajo razne energetske metode, s katerimi se uravnovešajo energije ali dovaja univerzalna energija v materialna in energetska telesa z namenom krepitve imunskega sistema za odpornost proti virusom in drugim nevšečnostim iz okolja.

Strah in stres sta poglavitna razloga za šibkost imunskega sistema, zato inteligentne energije delujejo na vzroke teh razlogov in odpravljajo posledice. V procesu samo-ozdravljenja se lahko soočimo z življenjskimi prelomnicami, vendar se lažje in vsakič na novo odločamo, kako bo izgledal naš jutri.