Integracije notranjih potovanj z Gong kopeljo

141

Mesečna terapevtska srečanja so pogovorno, čustveno, energetsko ter zvočno obarvana in namenjena ozaveščanju in sproščanju negativnih vzorcev, da lažje samostojno stopite na novo pot. Vodiva jih Karmen Galia in Rastko Križančič.

KDAJ: naslednji dogodek najdete TUKAJ
Kje: GALIA, Center nove zavesti, Litostrojska Cesta 58c, 1000 Ljubljana
Prijave: info@galia.si
Prispevek: 20 eur

V našem življenju se lahko zgodi prelomnica, situacija se lahko postavi na glavo, dogodki nas lahko preplavijo, ne moremo pa jih razumeti ali uvidimo, da se je zgodila sprememba v nas, ki je velika priložnost in jo sedaj želimo v največji meri uporabiti v vsakdanjem življenju. Manjkajo pa nam navodila.

Terapija vam pomaga:

  • da uspete prenesti (integrirati) vašo izkušnjo v vsakdanje življenje,
  • dojeti pomen doživetega po spiritualnih delavnicah ter med in po šamanskih obredih s sveto medicino,
  • zavesti se svojega procesa in kam vas vodijo vaše misli in vaša dejanja,
  • zavesti se narave vašega uma in vaših čustev,
  • spremeniti pogled na trenja (neželene situacije) in osvoboditi se trpljenja,
  • osvoboditi se pričakovanj in vezanosti,
  • postati snovalec lastnega življenja,
  • priti do zavedanja, da na tej poti nismo sami in nudimo en drugemu še kako potrebno medsebojno podporo in
  • spodbuja notranje ravnovesje z umskimi, telesnimi, čustvenimi, dihalnimi, meditativnimi, zvočnimi in drugimi tehnikami, ki jih boste lahko uporabljali tudi po terapiji, v vsakdanjem življenju.

Življenje deluje tako, da nas preizkuša tam, kjer boli.

Če smo na višjem nivoju zavedanja, moramo to dokazati z dejanji, sočutjem, notranjim mirom in ravnovesjem, pozornostjo in radostjo. Po drugi strani pa se veliko bolj zavedamo notranjega trenja, ki je bilo prisotno tudi prej, vendar se ga zaradi drugih dražljajev prej nismo (toliko) zavedali.

Integracijska terapija je izkustveno, čustveno in tudi zvočno doživetje, kjer se prepuščamo, osvobajamo ter delimo svoje izzive z namero, da ozavestimo svoje vzorce, najdemo lahkotno pot skozi življenje in da misli ter uvidi preidejo k dejanjem.

Vabiva vas k celjenju ran, opuščanju negativnih vzorcev in prevzemanju odgovornosti za svoje življenje.

Terapija je skupinsko delo, kjer podpiramo drug drugega. Ko nekdo deli svojo zgodbo, se energije sproščajo in osvobajajo pri vseh udeleženih. Po terapijah lahko doživljamo korenite spremembe, zato priporočamo, da se udeležite delavnic kar se da redno, saj tako stopite na pot globoke transformacije. Tu se delo na sebi prične. Pri skupinski terapiji vzpostavimo podporno okolje, kjer bo mogoče stare vzorce deliti, razumeti, sprejeti, spusti in transformirati. Lahko pa ste samo prisotni in dovolite, da se proces odvije notranje. Tako dovolimo življenju, da nas ozdravi.

»Vse vem, kaj pa zdaj?«

Doživeli smo transformativni dogodek in osvoboditev. Dobili smo globok pogled v svoje življenje, bolečino, odnose in lastno bitje. Vse postane jasneje, po drugi strani pa se postavi vprašanje, kaj storiti s to izkušnjo. Po tej prelomnici odnesemo svojo izkušnjo iz sveta samospoznanja v vsakodnevne situacije, medsebojne odnose in v svet, v kateremu živimo. Kot bi pojedli tabletko zavedanja, potem pa se znajdemo sami, s starimi vzorci in programi.

Potrebno se je zavedati, da je obred/dogodek v resnici šele začetek sprememb v našem življenju, zato je po obredu podpora izjemno dobrodošla, če že ne nujno potrebna.
Udeleženec je postavljen iz nadčutnega v vsakdanje življenje. S svojim umom in svojimi čustvi začne razlagati, kaj se mu je zgodilo in ravna na podlagi lastnih razlag. Vendar se tako pogosto v svojem umu zaplete, preveč pozornosti posveti razlagi svojega uma in tako izgubi stik s seboj, ki ga je našel na obredu.

Rasti Rastko Križančič, INNER Inštitut notranjega ravnovesja, Herbs and More e.U. Humanenergetik. Predstavim se tukaj.

Karmen M. Galia, ustanoviteljica centra nove zavesti GALIA
Life & soul coach, terapevtka in voditeljica energijskih in šamanskih pristopov zdravljenja, vse pristope izvaja po svojih lastnih preizkušenih metodah.