Integracije notranjih potovanj z Gong kopeljo

84

Mesečna terapevtska srečanja so pogovorno, čustveno, energetsko ter zvočno obarvana in namenjena ozaveščanju in sproščanju negativnih vzorcev, da lažje samostojno stopite na novo pot. Vodita jih Karmen Galia in Rastko Križančič.

KDAJ: naslednji dogodek najdete TUKAJ
KJE: GALIA, Center nove zavesti, Litostrojska Cesta 58c, 1000 Ljubljana
PRIJAVE: info@galia.si
PRISPEVEK: 20 eur

Zgodi se prelomnica v našem življenju, situacije se nam lahko postavijo na glavo, nas preplavijo, jih ne moremo razumeti ali pa uvidimo, da se je zgodila v nas sprememba, ki je velika priložnost in jo sedaj želimo v največji meri uporabiti v vsakdanjem življenju. Manjka pa navodil.

Namen terapije

 • da uspete prenesti (integrirati) vašo izkušnjo v vsakdanje življenje,
 • spodbujanje notranjega ravnovesja z umskimi, telesnimi, čustvenimi, dihalnimi, meditativnimi, zvočnimi in drugimi tehnikami, ki jih boste lahko uporabljali po terapiji, v vsakdanjem življenju,
 • da dojamete pomen doživetega po spiritualnih delavnicah in med in po šamanskih obredih s svetimi medicinami,
 • da se zavedate svojega procesa in kam vas vodijo vaše misli in vaša dejanja,
 • da se zavedate narave vašega uma in vaših čustev,
 • da spremenite pogled na trenja (neželene situacije) in se osvobodite trpljenja,
 • da se osvobodite pričakovanj in vezanosti,
 • da postanete snovalec lastnega življenja
 • da pridemo do zavedanja, da na tej poti nismo sami in nudimo en drugemu še kako potrebno medsebojno podporo

Življenje deluje tako, da nas preizkuša tam, kjer boli

Če smo na višjem nivoju zavedanja, moramo to dokazati z dejanji. S sočutjem, z notranjim mirom in ravnovesjem, pozornostjo in radostjo. Po drugi strani pa se veliko bolj zavedamo notranjega trenja, ki je bilo prisotno tudi prej, vendar se ga zaradi drugih dražljajev prej nismo zavedali.

Integracijska terapija je izkustveno, čustveno in tudi zvočno doživetje, kjer se prepuščamo, osvobajamo ter delimo svoje izzive z namero, da ozavestimo naše vzorce, da najdemo lahkotno pot skozi življenje in da misli ter uvidi preidejo k dejanjem. Vabimo vas k celjenju ran, opuščanju negativnih vzorcev in prevzemanju odgovornosti za svoje življenje.

Terapija je skupinsko delo, kjer podpiramo drug drugega. Ko deli nekdo, se energije sproščajo in osvobajajo pri vseh. Po terapijah lahko doživljamo korenite spremembe, zato priporočamo, da se udeležite delavnic kar se da redno, saj stopite na pot globoke transformacije. (spustimo – no pressure) Tu se delo na sebi prične. Pri skupinski terapiji vzpostavimo podporno okolje, kjer bo mogoče stare vzorce deliti, razumeti, sprejeti, spusti in transformirati. Lahko pa ste samo prisotni in dovolite, da se proces odvije notranje. Tako dovolimo življenju, da nas ozdravi.

“Vse vem, kaj pa zdaj?”

Doživeli smo transformativni dogodek in osvoboditev. Dobili smo globok pogled v svoje življenje, bolečino, odnose in lastno bitje. Vse postane bolj jasno, po drugi strani pa se postavi vprašanje kaj storiti s to izkušnjo. Po tej prelomnici odnesemo svojo izkušnjo iz sveta samospoznavanja v vsakodnevne situacije, medsebojne odnose in v svet v kateremu živimo. Kot bi pojedli tabletko zavedanja, potem pa se znajdemo sami, s starimi vzorci in programi.

Potrebno se je zavedati, da je obred/dogodek v resnici šele začetek sprememb v našem življenju, zato je po obredu podpora izjemno dobrodošla, če že ne nujno potrebna.
Udeleženec je postavljen iz nadčutnega v vsakdanje življenje. S svojim umom in svojimi čustvi začne razlagati kaj se mu je zgodilo in ravna na podlagi lastnih razlag. Vendar se tako pogosto v svojem umu zaplete, preveč pozornosti da razlagi svojega uma in tako izgubi stik s seboj, ki ga je našel na obredu.

 

Rasti Rastko Križančič, INNER Inštitut notranjega ravnovesja, Herbs and More e.U. Humanenergetik

Predstavim se tukaj.

Karmen M. Galia, ustanoviteljica centra nove zavesti GALIA

Life & soul coach, terapevtka in voditeljica energijskih in šamanskih pristopov zdravljenja, ki vse pristope izvaja po svojih lastnih preizkušenih metodah.

 • PEH ( Pleiadian energy healing), odpiranje srca in povezava zlatega stebra z izvorno energijo, zdravljenje duha in transformacija zavesti, www.peh.si,
 • regresija in ozaveščanje delujočih vzorcev iz preteklih življenj,
 • karmoterapija (postavitev in osvoboditev linije naših prednikov),
 • šamanska potovanja in zdravljenja s svetimi medicinami.