Domov Seanse SEANSA – Energijska in dušna harmonizacija

SEANSA – Energijska in dušna harmonizacija

45,00

Kategorija:

Naredite prostor za lepe stvari v življenju

SEANSA – Energijska in dušna harmonizacija vam bo pomagala stopiti na pot osvobajanja negativnih energij, temnih misli, potlačenih, zatiranih in nedoločnih čustev ter neprijetnih občutkov. Osebe in entitete, ki stopajo v vašo podzavest preko misli, sanj, dejanj, ne bodo imele več vstopa*1.

Ozavestili boste svoje misli in čustva ter jih nadzorovali. Cilj je, da postanete boljši šofer svojih misli, slikar svojih življenjskih dogodkov, prijatelj svojih odnosov. Lažje  se boste opogumili. Osvobodili se boste negativnih energij, prekletstev, urokov, entitet.

Ne gre tako, da bi vi stopili na vašo dušno pot. Obratno. Duši dovolite, da se “uleže v vas”.

Po poti življenja boste lahko stopali bolj samozavestno. Ovire in izzivi bodo postali priložnosti. Skrivnost je samo v tem, kako doživljati življenje v tem trenutku.

 

Cilj

Cilj terapij je, da vi postanete odločevalec kako se boste počutili v danem trenutku.

Vaše življenjske energije bodo po seansi Energijska in dušna harmonizacija usklajene. Na vas pa je, ali boste naprej hodili po stari poti ali boste izkoristili trenutek in stopili na novo. Omogočim vam trenutek, da se ustavite in nadaljujete bolje ter boljši in vas pri tem podprem na subtilnih energetskih nivojih.

Prejeli boste blagoslov in imeli priložnost, da se prepustite vam lastni, edinstveni dušni poti, ki vodi v lahkotnost in pomirjenost s samim seboj. Prebudite svoje življenjske energije s pomočjo Innerbalance harmonizacij.

 

∼ Harmonizirane energije ∼

∼ Lahkotnost v delovanju ∼

∼ Pozitivna naravnanost ∼

∼ Stabilno razpoloženje ∼

∼ Ozaveščeni občutki ∼

∼ Osredotočene misli ∼

∼ Odločnost ∼

∼ Vztrajnost ∼

Prejeli boste blagoslov in imeli priložnost, da se prepustite vam lastni, edinstveni dušni poti, ki vodi v lahkotnost in pomirjenost s samim seboj.

 

Naroči

Vse o Seansa – Energijska in dušna harmonizacija

Trajanje: 60 minut

Vrsta: Na daljavo

Potek seanse

Seansa bo izvedena v času vašega nočnega počitka, ko ste v stanju mirovanja in podzavestno najbolj dovzetni za nezavedno.

Po opravljeni terapiji boste prejeli poročilo vašega stanja pred in po harmonizaciji. Zapis bo vseboval tudi modrosti iz mojih uvidov ter vaše osebne karte, ki so namenjene kot iztočnica na vaši nadaljnji poti.

Kako pogosto potrebujem seanso harmonizacije?

S seanso Energijska in dušna harmonizacija se ustvari prostor, da lahko ponovno zaživimo, se postavimo v ravnovesje, začnemo z novo življenjsko rutino ter spremenimo tok misli in čustev. Energije delujejo v naš prid, kar je lahko stalno, razen če se še naprej pletemo v stare situacije, na stari način. S seanso dobimo možnost, da na novo zavestno oblikujemo svoje občutke, misli, odnose in situacije.

V kolikor se vam negativni vzorci, misli, občutki, situacije ponavljajo in želite trajnejšo stabilnost, predlagam da seanso naročite enkrat mesečno.

Navodilo pred seanso

Preberete članek PREBUJANJE DUŠNE POTI. Toplo vam polagam na srce, da se držite navodil.

Navodilo po seansi

*1 če želimo prekiniti tok negativnih energij, čustev ali misli od in do druge osebe ali situacije, o njej več ne razmišljamo usmerjeno, prav tako pa o njej več ne govorimo z nikomer razen s terapevti.

Tako več ne bomo kopičili nagativne energije, pač pa naredili prostor, da nam življenje prinese lepe stvari.

Poleg tega moramo biti zavestni našega novega stanja in vsako jutro, takoj ko se zbudimo, na novo ozavestiti ter začutiti, da smo varni.


S predajo se odvije povabilo božanski iskri, da zaneti ogenj v vašem življenju in transformira vašo življenjsko pot.

Naroči

Moja želja in moj blagoslov za vas je, da v novo pridobljeni lahkotnosti najdete sebe. Kako sem sam našel svojo pot lahko preberete v zapisu O MENI.

X