Domov Seanse SEANSA – Obredna čajanka, odpiranje srca in gong kopel za zaključene skupine

SEANSA – Obredna čajanka, odpiranje srca in gong kopel za zaključene skupine

180,00

Kategorija:

Namen druženja je ozaveščanje vzorcev, odpiranje in osvobajanje čustev, sproščanje stresa ter vzpostavljanje ravnovesja v vsakodnevnem življenju.

SEANSA – Obredna čajanka in gong kopeljo se izvaja na INNER Inštitutu notranjega ravnovesja.

Trajanje: 2 uri.

Število udeležencev: po želji od 1 do 6.

Naroči

Sproščanje čustev, misli in telesa ter
razvajanje v intimnem ozračju jogijsko-šamanskega templja

Plutonov gong odpravlja naše negativne podzavestne vzorce, medtem ko nas venerin gong povezuje z našimi čustvi.

Venera

Venera je boginja ljubezni, harmonije in odnosov. Vibracija zvoka je nežna in ljubeča, seže globoko v srce in zdravi srčne rane. Njen zvok nas vabi, da spustimo zaščitni oklep in globoka prepričanja, ki so zapletla odnose ali jih naredila težavne. Vibracija zdravi odnos s samim seboj in drugimi. Mehča intelekt in ustvarja odprtost, da se lažje združimo v večjem sprejemanju in razumevanju. Del našega poslanstva na zemlji je, da preko ljubezni spoznamo enost z vsem.

Pluton

Pluton vlada nezavednemu, skritemu in nevidnemu. Je čistilec, uničevalec in transformator, ki temo pretvarja v svetlobo. Predstavlja vse tisto, kar je globoko zakoreninjeno, kar nas omejuje na poti do razvoja in nam ne služi več. Vibracija tona je globoka in prodorna ter deluje na nezavedni ravni. Njegova atomska moč ima najglobljo sposobnost zdravljenja. Plutonovo delovanje je počasno, previdno in globoko. Po začetnih bolečinah poskrbi za popolno preobrazbo na različnih področjih. Prodira globoko v sebstvo človeka, razbija vse staro in zakoreninjeno ter čisti in dviguje zavest na višjo raven. Odpravlja toksičnost in globoke čustvene travme. Vibracija Plutona usmerja k transformaciji obsesivnega vedenja, vseh navezanosti in negativnih miselnih vzorcev. Temne dele v nas uravnoveša in jih osvetljuje.

Več o poteku SEANSA – Obredna čajanka in zvočni kopeli najdete na: https://innerbalance.org/izdelek/obredna-cajanka-odpiranje-srca-in-gong-kopel-za-zakljucene-skupine  

Kako poteka naročilo?

Po naročilu storitev vam pošljem povezavo s koledarjem, kjer boste lahko izbrali svoj termin. V kolikor vam noben termin ne bi ustrezal, me lahko pokličete in bomo uskladili drug termin. V kolikor imate željo za specifični termin, zapišite to v komentar naročila.

Naroči
X