Energijska in dušna harmonizacija

320
Iskanje
Iskanje harmonije v sebi

Naredite prostor za lepe stvari v življenju

Energijska in dušna harmonizacija vam bo pomagala stopiti na pot osvobajanja negativnih energij, temnih misli, potlačenih, zatiranih in nedoločnih čustev ter neprijetnih občutkov. Osebe in entitete, ki stopajo v vašo podzavest preko misli, sanj, dejanj, ne bodo imele več vstopa*1.

Ozavestili boste svoje misli in čustva ter jih nadzorovali. Cilj je, da postanete boljši šofer svojih misli, slikar svojih življenjskih dogodkov, prijatelj svojih odnosov. Lažje  se boste opogumili. Osvobodili se boste negativnih energij, prekletstev, urokov, entitet.

Ne gre tako, da bi vi stopili na vašo dušno pot. Obratno. Duši dovolite, da se “uleže v vas”.

Po poti življenja boste lahko stopali bolj samozavestno. Ovire in izzivi bodo postali priložnosti. Skrivnost je samo v tem, kako doživljati življenje v tem trenutku. Cilj terapij je, da vi postanete odločevalec kako se boste počutili v danem trenutku.

Cilj

Najti najboljšo možno različico samega sebe.

Vaše življenjske energije bodo po seansi Energijska in dušna harmonizacija usklajene. Na vas pa je, ali boste naprej hodili po stari poti ali boste izkoristili trenutek in stopili na novo. Omogočim vam trenutek, da se ustavite in nadaljujete bolje ter boljši in vas pri tem podprem na subtilnih energetskih nivojih.

Prejeli boste blagoslov in imeli priložnost, da se prepustite vam lastni, edinstveni dušni poti, ki vodi v lahkotnost in pomirjenost s samim seboj. Prebudite svoje življenjske energije s pomočjo Innerbalance harmonizacij.

 

∼ Harmonizirane energije ∼

∼ Lahkotnost v delovanju ∼

∼ Pozitivna naravnanost ∼

∼ Stabilno razpoloženje ∼

∼ Ozaveščeni občutki ∼

∼ Osredotočene misli ∼

∼ Odločnost ∼

∼ Vztrajnost ∼

 

Naroči

Vsakodnevna manifestacija harmonizacije

Majhen in preprost, a izjemno pomemben korak, je prvi korak. Korak vas samih. Tok negativnih energij, čustev, misli do okolice in oseb v svoji bližini zavestno preusmerjajte.

Vaja

Globoko vdihnete in se sprostite v izdih. Ponovite. Široko odprite oči in poglejte okolico okoli vas. Potem začutite najprej svoje telo, nato srce. Na novo ste vzpostavili svoj sistem. Vaja dela mojstra.

 

S predajo se odvije povabilo božanski iskri, da zaneti ogenj v vašem življenju in transformira vašo življenjsko pot.

 

Vse o seansi Energijska in dušna harmonizacija

Trajanje: 60 minut

Vrsta: Na daljavo

Potek seanse

Po opravljeni terapiji boste prejeli poročilo vašega stanja pred in po harmonizaciji. Zapis bo vseboval tudi modrosti iz mojih uvidov ter vaše osebne karte, ki so namenjene kot iztočnica na vaši nadaljnji poti.

Več o Poteku seanse na linku.


 

Naroči

 

Moja želja in moj blagoslov za vas je, da v novo pridobljeni lahkotnosti najdete sebe. Kako sem sam našel svojo pot lahko preberete v zapisu O MENI.

Testimonials

Eden največjih umov na svetu.
Matic Raspor
Rasti me je pripeljal v stanje, ko ni uma, ko um dobesedno umre in kjer ni strahov. Kakšna svoboda! Torej živimo le iluzijo, v resnici pa smo ljubezen in vse je energija. Rasti mi je dal uvid in orodje, s katerim bom lažje ustvarjala svoje življenje, radostno in svobodno.
Tjaša Fendre
Prvic sem opazila Rastka v komunikaciji z njegovo hčero. Govorila sta na način, kot bi se pogovarjali dve duši, ki sta pozabili, da imata telo. Bilo je tako nenavadno, da sem tudi jaz za trenutek pozabila na čas in prostor. Rastka sem ponovno srečala, ko je izrazil svoj prefinjeni občutek za terapevtski zvok gonga. Vibrirala mi je vsaka celica, vsaka mišica telesa, počutila sem se mirno in lahkotno. Nekega dne je bilo moje počutje slabo, postajala sem depresivna in brezvoljna, imela sem pekočo bolečino v srčnem pletežu. Spomnila sem se: poklicala bom Rastka! Kar tako, malo pogovora! Po nekaj minutnem pogovoru sem začutila  mravljinčenje po vsem telesu in nenadzorovano trzanje mišic. Nato je napetost popustila. Ob delu na sebi je ta občutek ostal trajen.
Valentina
Ze veckrat sem se ti zelela zahvalit za vse, kar si naredil zame. Za vso pomoc. Res sem ti hvalezna, ker si bil ob meni takrat, ko sem to najbolj potrebovala. Hvala iz srca.
Mojca
Bila sem v obdobju, ko sem se soočala z strahovi, tesnobo, adrenalinom, ni da ni in se spoznavala skozi različne procese kdo sploh sem, kako delujem in zakaj tako delujem. Med vsemi procesi sem srečala Rastka, ki mi je izvedel močno terapijo, z namenom, da bi se osvobodila strahov, ki me utesnjujejo in da bi teorijo ki sem jo poznala, lahko spravila v prakso. Prisotnost, v katero me je pripeljal je neopisljiva. Prebudila sem se, kot da bi se ponovno rodila. Pokazal mi je da sta um in strah iluzija. Pokazal mi je kaj je obcutek ljubezeni, kaj je harmonija, da sem to jaz in da smo to vsi. Po terapiji sem šla še skozi globoko čiščenje. Moje življenje se je s tem navznoter spremenilo. Vsak dan sem postajala kanček bolj zavestna sebe. Nekaj mesecev sem bila v stebru in v svojem centru, da sem se navadila delovati na drugačen način. Jeseni pa so prišli novi, stari izzivi. Sedaj pa sem jasno videla, da delujem drugače. Strah, ki me je ohromil še nedolgo nazaj, sem po tej terapiji uspešno ozaveščala in ga spuščala dokler ni popolnoma izginil. Z njim pa vsaka sled, da je bil kdaj tukaj. O tesnobi, adrenalinu ni več sledi. Seveda še pridejo zunanje okoliščine, ki me 'vržejo' iz centra, ampak niti slučajno ne več tako močno. Prav tako se lažje in hitreje zavem ter umaknem od svojih starih vzorcev razmišljanja. Zelo hvaležna sem za to izkušnjo, da je Rastko prišel na mojo pot in ob najbolj pravem času.
Tjaša
Zelo dobro se spomnim dne, ko smo se spoznali z Rastkom. To svetlo, veselo dušo, zelo hitro sem zaznala njeno globino. Da je moder človek z močnimi talenti za zdravljenje, transformacijo, mi je kmalu postalo jasno.
Manu
Rastija sem začutil po njegovi vibraciji. Skozi njegovo pričevanje v družbi sem videl modrost in izkušnje, ki mu jih je prinesla življenska pot. V njegovi poti sem našel tudi svojo in do njega začutil globoko spoštovanje ter naklonjenost. Čez nekaj tednov sem se obrnil nanj po pomoč, saj sem bil popolnoma dislociran. Zame je bilo to obdobje zelo intenzivnega notranjega dela in izkustev, Rasti pa mi je takrat v prvi vrsti resnično iskreno in sočutno prisluhnil in me veliko naučil. Izhajajoč iz lastnih izkušenj mi je skozi enostavni pogovor poln metafor odprl oči za znanja in vedenja in me pomiril. Opozoril me je na moj škodljiv način razmišljanja. Naredila sva kratko meditacijo, kar mi je izkušnjo še bolj vtisnilo vame. S prodobljenimi napotki sem v prihodnje začel resnično uživati na novem nivoju zavedanja življenja. Enostavno. Aho Rastko!
Luka Brinovec
Ko sem Rastija prvič spoznala, mu je del mene v trenutku zaupal in sem se lahkotnejše prepustila, da me je peljal skozi prečudovito izkušnjo spoznavanja sebe. Počutila sem se varno, ko sem odkrivala meni do takrat še neznano. In do danes se te občutki niso spremenili in vem, da se lahko vedno obrnem nanj po nasvet, pomoč ali pogovor. Hvala ker si in z nami to deliš.
Annamarija
Ko sva srečala Rastija na obredu, je z nama zavibrirala njegova duša. Enostavno je začutil kaj moja draga potrebuje, nekaj pozornosti. Sledilo je prijazno vprašanje ali se lahko sam pogovori z njo? Seveda. Najprej je po individualnem, potem po skupnem pogovoru obema odprl nov pogled na partnerski odnos. Kako nadaljevati v tandemu duhovno pot, kako delovati iz Srca, kako se podpirati in ne vleči dol s kazanjem s prstom in obsodbami. Iz izkušnje in svetovanja na odprti ravni sva se še bolj povezala. Hvaležna za iskrico in vso podporo Njemu. Močno priporočava.
Mojca in Vasja
Po terapiji sem čutila da sem lažja in brez bremen. Takoj veš, da je telo lažje in da se celjenje lahko začne. Počutiš se svobodno in telo lahko ponovno zadiha.
Barbara Kovič
Rasti je Človek v polnem pomenu besede, saj se vsak njegov korak nahaja v trenutku v katerem se dogaja. Nikoli obremenjen s preteklostjo ali pa prihodnjim dnem – popolnoma osredotočen na korak pred sabo in zdi se kot da opazi vsako vejo na svoji poti, katero zamaja nepričakovan vetrič, doživlja pa jo kot dar in v njenem plapolanju zazna globlji pomen, katerega vedno ozavesti z nasmeškom na obrazu. Skratka - vidi in doživlja, okolico smatra kot nematerialno in samoumevno rezultanto energij s katerimi prijateljuje in jih kanalizira. Ob pogovoru z njim dobiš prepričljiv občutek brezmejnosti oz. neomejenih možnosti, katerih kreator je vsak sam. V kolikor bi lahko njegovo življenjsko ideologijo, bit in delovanje zlil v steklenico, bi to spojino najlažje opisal kot magični napitek.
Dejan Pevec