Vodena meditacija Isha Kriya

152

Isha Kriya je meditacijska tehnika, zasnovana v brezčasni modrosti jogijskih znanosti, ki nam jo ponuja Sadhguru. Je preprost, a močan proces, ki lahko spremeni življenje vsakomur, ki je pripravljen vložiti le 12 minut dnevno.

Isha Kryja je spremenila moje življenje in me popeljala na pot zavestnega odkrivanja samega sebe.

Namen meditacije Isha Kriya je pomagati posamezniku, da pride v stik z izvorom svojega obstoja in si ustvari življenje v skladu s svojimi željami in vizijo. Vsakodnevna praksa meditacije Isha Kriya pomaga vnesti zdravje, dinamiko, mir in dobro počutje v posameznikovo življenje ter je močno orodje za spopadanje s hitrim tempom sodobnega življenja.

Isha Kriya je lahko uvodni korak v jogo, ki pomeni združitev individualne zavesti s kolektivno zavestjo. Ob besedi joga si večina ljudi danes pogosto predstavlja podobe zvijanja telesa v nemogoče drže. Fizični vidik joge je le en vidik te večdimenzionalne znanosti. Joga je tehnologija, s katero lahko telo in um dosežeta vrhunec svojih zmožnosti, kar omogoča polno življenje.

Sadhgurujeva vizija je ponuditi »eno kapljico duhovnosti« vsakemu posamezniku. Z vodeno meditacijo Isha Kriya ima lahko vsak posameznik možnost duhovnega procesa v udobju lastnega doma.