Prebujenje dušne poti

138

Vas osvobaja blokad lastne sence, lastnega ega, ozavesti podzavestne vzorce in programe, razrešuje navidez nerešljive življenjske situacije ter prebudi vašo dušno pot.

Je daritev za vrnitev k samemu sebi, je sprejemanje in preseganje lažnega jaza ter prebujenje dušne poti. Je blagoslov in želja po enosti, ki vam lahko popolnoma spremeni vaše dojemanje sveta.

Če iščete sebe ali svojo življenjsko vizijo in ste pripravljeni na spremembe, je to eden najmočnejših ezoteričnih procesov. V ‘prebujenje dušne poti’ stopimo brez pričakovanj in s popolnim zaupanjem, da bo vse kar se dogaja v naše najvišje dobro in v skladu z našo dušno potjo. Včasih mislimo, da je nekaj za nas najbolje, vendar nam v življenju več ne služi. Tako lahko s procesom ‘prebujenja dušne poti’ odpadejo navezonosti, kar lahko najprej dojemamo kot izgubo, vendar nas vodi do popolne svobode in uresničitev dušne poti.

Če se vam v življenju ponavlja neljuba situacija, kjer ne vidite izhoda in kjer ste poskušali vse kar ste lahko, vam prebujenje dušne poti omogoči, da se osvobodite bremena in prepustite razrešitev situacije stvarniku. Kot v prejšnjem primeru je izid lahko nepričakovan, saj deluje v vaše najvišje dobro, ne glede na želje vašega lažnega jaza.

Podarite si svobodo.

Sproščanje situacije

Če želite, da se sprosti določena situacija, jo napišite na list papirja, le-tega odložite pod vzglavnik, kjer preživljate nočni počitek in ga po sedmih dneh zažgite. Ne vzglavnik, samo list papirja 😉 in ga podarite potoku ali reki. V sebi vsak dan občutite, da je situacija že razrešena. Posvetite vsak dan določen čas samo za to. Čas, ko ste popolnoma sami in v miru. Ne dovolite, da vam misli tavajo po opravilih. Vračajte jih k sebi in občutite, kot da je določena situacije že sproščena. Samo tako se bo situacija razvila v vaše najvišje dobro. Več časa, ko boste posvetili procesu, večji bo učinek.

 

Obred prebujanja dušne poti

28-dni zapored prižgite svečo in kadilo (dišeča palčka), če je na voljo. Udobno se usedite s prekrižanimi nogami na tla ali na stol (če sedite na stolu noge ne smejo biti prekrižane). Hrbet je lahko naslonjen, glava pa ne. Hrbtenica mora biti zravnana. Dlani naj počivajo na vaših stegnih, obrnjene navzgor. Zaprite oči in svojo pozornost usmerite na mesto tik nad središčem obrvi (tretje oko). Občutite zrak kako se pomika v vas in ga usmerjajte v točko med očmi. Z nekaj prakse boste občutili kako se energija pomika na mesto vaše pozornosti. Tako usmerjajte pozornost najmanj 15 minut dnevno. Če vam uhajajo misli, lahko na glas ponavljate mantro AUM (OM) in si predstavljajte kako se dviguje vibracija iz trebuha (A), preko pljuč (O), do vratu in mesta tik nad obrvmi (M).

Več, ko boste vložili Sebe, boljši bo rezultat.