Universal Camp – celostna transformacija

1459
Universal Camp
Dobrodošli v paradižu

Ob koncu junija nas pričakuje tradicionalna 5-dnevna nepozabna vodena izkušnja osebnostne transformacije na poti do notranjega ravnovesja.

Kamp ponuja izjemno izkušnjo na potovanju do samega sebe in pri premagovanju ovir ter blokad, ki nas držijo nazaj ali pa v začaranem ciklu. Hkrati bomo deležni tudi odprtega družinskega vzdušja, deljenja izkušenj, globokih debat, novih prijateljstev in poznanstev, kar pa bo čudovita popotnica za življenje, ki je pred nami. Uvidi in transformacijski procesi, ki bodo sestavni del posledic spiritualnega dela na kampu, bodo odprli novo poglavje v vašem življenju. To bo postalo precej lahkotnejše in bolj polno ljubezni, radosti ter notranje sreče.

Kamp se odvija v objemu vilinske narave. Logarska dolina velja za eno najlepših v Evropi in kraj letošnjega spiritualnega kampa je umeščen na čudovit rt reke Savinje, kjer se nahaja t. i. Naturplac ‘Na Škali’. Kamp deluje v skladu s politiko ohranjanja prvinske narave.
Spiritualne delavnice se izvajajo na osrednjem prizorišču kampa, v amfiteatru, gozdičku in na plaži.

Universal Camp najdete tukaj: www.universal-camps.eu

Testimonials

Na Universal camp sem prišla brez pričakovanj a vseeno z občutkom, da bo zame neka nora izkušnja. Neverjetno močno pozitivno energetsko napolnjena narava, prizorišče, najbolj od vsega pa so me prevzeli ljudje, ki so sokreirali dogodek. Ljudje z odprtim srcem, ki so od prvega do zadnjega bili doprinos celotnemu vikendu. Nova znanja, obredi, rituali, energije, ki sem jih potem uspela tudi implementirat v svoje življenje, so mi neverjetno nadgradile to mojo izkušnjo bivanja na tej zemlji. Neizmerno hvaležna in se že veselim prihodnjega.
Anka Ž. iz Medvod
Bila je fenomenalna avantura, hvala vam VSEM!
Marko P. iz Ljubljane
Meni je blo svetovno, oddih v naravi. Bolje sem spoznal sebe, spoznal en kup zelo vredu ljudi in se prvič udeležil ritualov. Priporočam vsem.
Jure Š. iz Murske Sobote
Prišla sem brez nekih pričakovanj in z dobršno mero skepticizma. Odšla pa polna energije, novih znanj in spoznanj o sebi. Se že veselim naslednjega srečanja! Škoda, ker je samo 1x na leto.
Andreja Š. iz Lovrenca na Pohorju
Neverjetno in nepozabno, skratka res nekaj posebnega!
Sabina K. iz Maribora
Kamp je bil zame super izkušnja, v bistvu so besede precej boge v primerjavi z mojim doživljanjem. V procesih, ki so se dogajali, sem imela podporo čudovitih sopotnikov s kampa, s katerimi smo ostali v stiku. Še enkrat hvala za ušesa, ramena, podporo in ljubezen.
Iva M. iz Ljubljane
Universal Camp je bil več kot odlična izkušnja in je presegel vsa moja pričakovanja. Prihodnje leto se zagotovo vrnem!
Črtomir Č. iz Ptuja
Besede ne morejo opisati te magične izkušnje, ljubezni in hvaležnosti... Škoda le, da se vidimo šele na prihodnjem!
Urša M. iz Ljubljane
Izkušnja, ki je še nisem doživel do Campa. Ko pomislim na dogodke, ki so se dogajali, mi pride na misel - LJUBEZEN. Najopaznejša posledica Campa pa je, da me sedaj majhni otroci (v sorodstvu ali ne) dojemajo drugače - mnogo, mnogo prijaznejše.
Radovan B. iz Rogaške Slatine
Čudovito dogajanje skozi vse dni, a zavedanje o tem kaj se je zgodilo je prišlo šele po kampu. Občutek, kot da hodim po oblakih in moč notranjega ravnovesja, ki je poenostavilo moje življenje - resnično neprecenljiva izkušnja in zagotovo se vidimo prihodnje leto spet.
Vitoslava P. iz Ptuja
PredhodnjiSkupina Belega orla
NaslednjiZdružena Plemena