Združena Plemena

1364

Smo skupina, ki povezuje vse, ki ste ljubitelji narave navzven in raziskovalci narave navznoter.

Skupina temelji na naravno danih pravicah do svobode bitja in radostnega življenja, varnega in mirnega sobivanja moškega, ženske, otrok, in vseh živih bitij ter skrbi za zemljo. Je varen prostor brez predsodkov, od kod si, komu pripadaš ali v kaj verjameš.
Smo iskalci ravnovesja, tako v sebi kot zunaj, obujevalci nekdaj izgubljenega naravnega čuta modrosti srca. Nimamo meja, dobrodošli so posamezniki, družine, otroci, živali, … Skrbimo drug za drugega in za okolje, po druženju pustimo v naravi najmanjši možen odtis.

V FB skupini Združenih plemen lahko objavljate druženja, dogodke, storitve ter izdelke, ki se zavzemajo za večje ravnovesje v življenju.

Naš zid je pripravljen za vsakršno objavo srčnega in ljubečega dogodka, storitve ali izdelka, ne glede na njegovo ceno. V kolikor imate ponavljajoče se dogodke, izdelke ali storitve, lepo prosimo, naredite objavo samo enkrat mesečno, da objave ne postanejo nepregledne. Za vsebino objave in kvaliteto storitve odgovarjate sami.

Pomembno: vaša ponudba naj bo v skladu z našim namenom. Za naravo navznoter in navzven. V zahvalo nam prosim napišite kakšen avtorski zapis ali lastno izkušnjo, s katero lahko pomagate drugim članom ali pa nam polepšate dan.

Vaših objav prav tako ne bomo več vsako posebej odobrili in pregledovali. Pišite ČIM VEČ VAŠIH LASTNIH, AVTORSKIH ČLANKOV IN IZKUŠENJ. In LEPO PROSIMO, ne pišete člankov za cepljenje, proti cepljenju, za vlado, proti vladi ipd.

Delite skupino Združena plemena med svoje prijatelje, da bo naša družina še večja.
Velik objem ???

Naša fizična druženja so meditativno–glasbeno–plesno–gibalno–pogovorno–čutno-meditativno-energijsko obarvana. Prispevke na dogodkih bomo porabili izključno za organizacijo in potrebščine nadaljnjih dogodkov za sorodne duše brez meja in za pokrivanje stroškov.

Ustvarjamo varen prostor za VSE. ❤️

Združena plemena najdete tukaj: https://www.facebook.com/groups/zdruzenaplemena

PredhodnjiUniversal Camp – celostna transformacija
NaslednjiPet tibetanskih vaj – vrelec mladosti