Združena Plemena

153

Smo skupina, ki povezuje vsa plemena, interesne skupine in posameznike, ki so ljubitelji narave navzven in raziskovalci narave navznoter. Skupina temelji na naravno danih pravicah do svobode bivanja in uživanja življenja, varnega in mirnega sobivanja moškega in ženske ter skrbi za zemljo. Je varen prostor brez predsodkov, od kod si, komu pripadaš, ali prihajaš sam ali iz plemena, v kaj verjameš ali katere tehnike uporabljaš. Smo iskalci ravnovesja, tako v sebi kot zunaj, obujevalci nekdaj izgubljenega naravnega čuta modrosti srca. Nimamo meja, dobrodošli so posamezniki, družine, otroci, živali, rastline, minerali. Skrbimo drug za drugega in za okolje, po druženju pustimo v naravi najmanjši možen odtis.

V Facebook skupini Združenih plemen objavljamo druženja in vaše brezplačne dogodke (ali zgolj z dejanskimi stroški), ki se zavzemajo za večje ravnovesje v življenju. Ob sredah na Merkurjev dan lahko ponudite tudi plačljive storitve v skladu z naravo navznoter in navzven.

Druženja so meditativno-glasbeno-plesno-gibalno-pogovorno-čutno-energijsko obarvana. Posebnost naših dogodkov je, da lahko na kraju dogodka organizirate brezplačno delavnico ali predavanje, ki je v skladu z naravo in ravnovesjem navznoter ali navzven. Če ste kreativec, boste lahko na dogodku predstavili svoje izdelke. Eno ali drugo nam prosim najavite, da vam bomo dodelili čas in prostor.

Prispevke na dogodkih bomo porabili izključno za organizacijo in potrebščine nadaljnjih dogodkov za sorodne duše brez meja in za pokrivanje stroškov.

Stebri in administratorji ustvarjamo varen prostor skupine Združenih plemen in dogodkov.
Združena plemena najdete tukaj: https://www.facebook.com/groups/zdruzenaplemena