Združena Plemena

89

Smo skupina, ki povezuje vsa plemena, interesne skupine in posameznike, ki so ljubitelji narave navzven in raziskovalci narave navznoter. Skupina temelji na naravno danih pravicah do svobode bitja in uživanja življenja, varnega in mirnega sobivanja moškega in ženske, in skrbi za zemljo. Je varen prostor brez predsodkov od kod si, h komu pripadaš, če prihajaš sam ali si iz plemena, v kaj verjameš ali katere tehnike uporabljaš. Smo iskalci ravnovesja, tako odznotraj, kot odzunaj, prebujevalci nekdaj izgubljenega naravnega čuta modrosti srca. Nimamo meja, dobrodošli so posamezniki, družine, otroci, živali, rastline, minerali.. Skrbimo drug za drugega in za okolje, po druženju pustimo v naravi najmanjši možen odtis.

V skupini Združenih plemen objavljamo druženja in vaše brezplačne (ali dejanski stroški) dogodke, ki se zavzemajo za večje ravnovesje v življenju. Ob četrtkih na Merkurjev dan lahko tudi plačljive storitve v skladu z naravo navznoter in navzven.

Druženja so meditativno – glasbeno – plesno – gibalno – pogovorno – čutno – energijsko obarvani. Posebnost naših dogodkov je, da lahko na kraju dogodka organizirate kakršnokoli brezplačno delavnico ali predavanje, ki je v skladu z naravo in ravnovesjem navznoter ali navzven. Če ste kreativec, boste lahko na dogodku predstavili svoje proizvode. Eno ali drugo nam prosim najavite, da vam bodo dodelili čas in prostor.

Prispevke na dogodkih bomo porabili izključno za organizacijo in potrebščine nadaljnjih dogodkov za sorodne duše brez meja in za pokrivanje stroškov.

Stebri in administratorji ustvarjamo varen prostor skupine Združenih plemen in dogodkov.

Združena plemena nas najdete tukaj: https://www.facebook.com/groups/zdruzenaplemena