Osebna celostna harmonizacija

351
Celostna harmonizacija
Celostna harmonizacija

Pot do sprejemanja in razumevanja življenjskih situacij

Osebna celostna harmonizacija je most med današnjim in jutrišnjim dnem.

Odkriti notranji mir je posebna pot. Za nekatere dolga, za nekatere pa je bližnjica do lahkotnosti in radosti. Dolga pot je za tistega, ki misli, da bo skozi zunanje dejavnike (denar, seks, slava, bogastvo, varnost..) dosegel radost. Za to se trudi, vendar svoj trud vlaga v to, kar ga je vodilo že v preteklosti.

Pot notranje harmonizacije je pot ozaveščanja starih vzorcev in preseganje svojih včerajšnjih zmožnosti. Je celostna pot do miru, iz katerega lahko gradite gradove, če to želite. Lahko pa najdete mir in radost v trenutku.

 

Pot skozi seanso Osebna celostna harmonizacija:

  • OSEBNA

Vsak človek je raznolik, zato vsak potrebuje drug način, drugo orodje, drug pristop.

  • CELOSTNA

Naše celotno dojemanje je skozi telo, čute, čustva, misli in energije. Osredotočen in uravnovešen posameznik ustvarja želeno resničnost, hkrati pa dovoli, da mu življenje kaže pot.

  • HARMONIZACIJA

Uravnovešanje skozi dojemanje, izkušanje, občutenje, mir ter zavedanje trenutka.

⋅ Na fizičnem nivoju se harmonizirajo elementi.

⋅ Na energetskem nivoju se harmonizira prana in posamezne čakre.

⋅ Na mentalnem nivoju se harmonizira stanja zavesti.

⋅ Na višjih nivojih se harmonizirajo danosti, sposobnosti in povezave z vašim višjim jazom.

 

Cilj

Osebna celostna harmonizacija je terapija, ki vodi do notranjega ravnovesja. Notranje ravnovesje pa je temelj za psihično in fizično zdravje, prijetne medsebojne odnose in lahkotnost ne glede na to kaj počnete. Seveda so izjemne situacije, vendar boste v njih bolj osredotočeni in pomirjeni. To ne pomeni, da boste postali hladni. Nasprotno.

Odkrivali boste notranji mir, lahkotnost, radost ter srčnost. Ponovno se boste povezali s svojo dušno potjo. Naučili se boste spuščanja starih vzorcev (preteklosti), pričakovanj (prihodnosti), ljudi in stvari. Dovolili boste, da vam življenje pokaže svojo svetlo plat.

Podarite si svobodo

Prijetno počutje v svojem telesu, s svojimi mislimi in čustvi je le del harmonizacije. Družinski, partnerski in prijateljski odnosi bodo postajali celoviti. Poglabljali boste stik s samim seboj.

∼ Harmonizirane energije ∼

∼ Lahkotnost v delovanju ∼

∼ Pozitivna naravnanost ∼

∼ Stabilno razpoloženje ∼

∼ Ozaveščeni občutki ∼

∼ Osredotočene misli ∼

∼ Odločnost ∼

∼ Vztrajnost ∼

∼ Pogum ∼

Vse o seansi Osebna celostna harmonizacija

Trajanje: 90 minut

Vrsta: Na daljavo ali v živo na lokaciji INNER Inštitutu notranjega ravnovesja

Več o Poteku seanse na linku.

 

Kako sem sam našel svojo dušno pot in po njej hodim še danes lahko preberete v zapisu O MENI.

 

Testimonials

Eden največjih umov na svetu.
Matic Raspor
Rasti me je pripeljal v stanje, ko ni uma, ko um dobesedno umre in kjer ni strahov. Kakšna svoboda! Torej živimo le iluzijo, v resnici pa smo ljubezen in vse je energija. Rasti mi je dal uvid in orodje, s katerim bom lažje ustvarjala svoje življenje, radostno in svobodno.
Tjaša Fendre
Prvic sem opazila Rastka v komunikaciji z njegovo hčero. Govorila sta na način, kot bi se pogovarjali dve duši, ki sta pozabili, da imata telo. Bilo je tako nenavadno, da sem tudi jaz za trenutek pozabila na čas in prostor. Rastka sem ponovno srečala, ko je izrazil svoj prefinjeni občutek za terapevtski zvok gonga. Vibrirala mi je vsaka celica, vsaka mišica telesa, počutila sem se mirno in lahkotno. Nekega dne je bilo moje počutje slabo, postajala sem depresivna in brezvoljna, imela sem pekočo bolečino v srčnem pletežu. Spomnila sem se: poklicala bom Rastka! Kar tako, malo pogovora! Po nekaj minutnem pogovoru sem začutila  mravljinčenje po vsem telesu in nenadzorovano trzanje mišic. Nato je napetost popustila. Ob delu na sebi je ta občutek ostal trajen.
Valentina
Ze veckrat sem se ti zelela zahvalit za vse, kar si naredil zame. Za vso pomoc. Res sem ti hvalezna, ker si bil ob meni takrat, ko sem to najbolj potrebovala. Hvala iz srca.
Mojca
Bila sem v obdobju, ko sem se soočala z strahovi, tesnobo, adrenalinom, ni da ni in se spoznavala skozi različne procese kdo sploh sem, kako delujem in zakaj tako delujem. Med vsemi procesi sem srečala Rastka, ki mi je izvedel močno terapijo, z namenom, da bi se osvobodila strahov, ki me utesnjujejo in da bi teorijo ki sem jo poznala, lahko spravila v prakso. Prisotnost, v katero me je pripeljal je neopisljiva. Prebudila sem se, kot da bi se ponovno rodila. Pokazal mi je da sta um in strah iluzija. Pokazal mi je kaj je obcutek ljubezeni, kaj je harmonija, da sem to jaz in da smo to vsi. Po terapiji sem šla še skozi globoko čiščenje. Moje življenje se je s tem navznoter spremenilo. Vsak dan sem postajala kanček bolj zavestna sebe. Nekaj mesecev sem bila v stebru in v svojem centru, da sem se navadila delovati na drugačen način. Jeseni pa so prišli novi, stari izzivi. Sedaj pa sem jasno videla, da delujem drugače. Strah, ki me je ohromil še nedolgo nazaj, sem po tej terapiji uspešno ozaveščala in ga spuščala dokler ni popolnoma izginil. Z njim pa vsaka sled, da je bil kdaj tukaj. O tesnobi, adrenalinu ni več sledi. Seveda še pridejo zunanje okoliščine, ki me 'vržejo' iz centra, ampak niti slučajno ne več tako močno. Prav tako se lažje in hitreje zavem ter umaknem od svojih starih vzorcev razmišljanja. Zelo hvaležna sem za to izkušnjo, da je Rastko prišel na mojo pot in ob najbolj pravem času.
Tjaša
Zelo dobro se spomnim dne, ko smo se spoznali z Rastkom. To svetlo, veselo dušo, zelo hitro sem zaznala njeno globino. Da je moder človek z močnimi talenti za zdravljenje, transformacijo, mi je kmalu postalo jasno.
Manu
Rastija sem začutil po njegovi vibraciji. Skozi njegovo pričevanje v družbi sem videl modrost in izkušnje, ki mu jih je prinesla življenska pot. V njegovi poti sem našel tudi svojo in do njega začutil globoko spoštovanje ter naklonjenost. Čez nekaj tednov sem se obrnil nanj po pomoč, saj sem bil popolnoma dislociran. Zame je bilo to obdobje zelo intenzivnega notranjega dela in izkustev, Rasti pa mi je takrat v prvi vrsti resnično iskreno in sočutno prisluhnil in me veliko naučil. Izhajajoč iz lastnih izkušenj mi je skozi enostavni pogovor poln metafor odprl oči za znanja in vedenja in me pomiril. Opozoril me je na moj škodljiv način razmišljanja. Naredila sva kratko meditacijo, kar mi je izkušnjo še bolj vtisnilo vame. S prodobljenimi napotki sem v prihodnje začel resnično uživati na novem nivoju zavedanja življenja. Enostavno. Aho Rastko!
Luka Brinovec
Ko sem Rastija prvič spoznala, mu je del mene v trenutku zaupal in sem se lahkotnejše prepustila, da me je peljal skozi prečudovito izkušnjo spoznavanja sebe. Počutila sem se varno, ko sem odkrivala meni do takrat še neznano. In do danes se te občutki niso spremenili in vem, da se lahko vedno obrnem nanj po nasvet, pomoč ali pogovor. Hvala ker si in z nami to deliš.
Annamarija
Ko sva srečala Rastija na obredu, je z nama zavibrirala njegova duša. Enostavno je začutil kaj moja draga potrebuje, nekaj pozornosti. Sledilo je prijazno vprašanje ali se lahko sam pogovori z njo? Seveda. Najprej je po individualnem, potem po skupnem pogovoru obema odprl nov pogled na partnerski odnos. Kako nadaljevati v tandemu duhovno pot, kako delovati iz Srca, kako se podpirati in ne vleči dol s kazanjem s prstom in obsodbami. Iz izkušnje in svetovanja na odprti ravni sva se še bolj povezala. Hvaležna za iskrico in vso podporo Njemu. Močno priporočava.
Mojca in Vasja
Po terapiji sem čutila da sem lažja in brez bremen. Takoj veš, da je telo lažje in da se celjenje lahko začne. Počutiš se svobodno in telo lahko ponovno zadiha.
Barbara Kovič
Rasti je Človek v polnem pomenu besede, saj se vsak njegov korak nahaja v trenutku v katerem se dogaja. Nikoli obremenjen s preteklostjo ali pa prihodnjim dnem – popolnoma osredotočen na korak pred sabo in zdi se kot da opazi vsako vejo na svoji poti, katero zamaja nepričakovan vetrič, doživlja pa jo kot dar in v njenem plapolanju zazna globlji pomen, katerega vedno ozavesti z nasmeškom na obrazu. Skratka - vidi in doživlja, okolico smatra kot nematerialno in samoumevno rezultanto energij s katerimi prijateljuje in jih kanalizira. Ob pogovoru z njim dobiš prepričljiv občutek brezmejnosti oz. neomejenih možnosti, katerih kreator je vsak sam. V kolikor bi lahko njegovo življenjsko ideologijo, bit in delovanje zlil v steklenico, bi to spojino najlažje opisal kot magični napitek.
Dejan Pevec