Prebujenje dušne poti

214

Prebujenje dušne poti vas osvobaja blokad lastne sence in lastnega ega, pomaga pri ozaveščanju podzavestnih vzorcev in programov, razrešuje na videz nerešljive življenjske situacije ter prebudi vašo dušno pot.

Je daritev za vrnitev k samemu sebi ter sprejemanje in preseganje lažnega jaza, blagoslov in želja po enosti. Lahko popolnoma spremeni vaše dojemanje sveta.

Če iščete sebe ali svojo življenjsko vizijo in ste pripravljeni na spremembe, je to eden najmočnejših ezoteričnih procesov. V Prebujenje dušne poti stopimo brez pričakovanj in s popolnim zaupanjem, da bo vse, kar se dogaja, v naše najvišje dobro in v skladu z našo dušno potjo. Včasih mislimo, da je nekaj za nas najbolje, vendar nam v življenju več ne služi. Tako lahko s procesom prebujenja dušne poti odpadejo navezanosti, kar lahko najprej dojemamo kot izgubo, vendar nas vodi do popolne svobode in uresničitve naše dušne poti.
Če se vam v življenju ponavlja neljuba situacija, od koder ne vidite izhoda in kjer ste poskušali vse, kar ste lahko naredili, vam Prebujenje dušne poti lahko omogoči, da se osvobodite bremena in prepustite razrešitev situacije stvarniku. Izid je lahko tudi nepričakovan, saj deluje v vaše najvišje dobro, ne glede na želje vašega lažnega jaza.

Podari si svobodo.

Sproščanje situacije

Če želite, da se sprosti določena situacija, jo napišite na list papirja, tega pa odložite pod vzglavnik, kjer preživljate nočni počitek, in ga po sedmih dneh zažgite ter podarite potoku ali reki. V sebi se vsak dan posvetite občutku, da je situacija že razrešena. Samo za to si izberite posebno določen čas, ko ste popolnoma sami in v miru. Ne dovolite, da vam misli tavajo po opravilih, vračajte jih k sebi in občutite, kot da je določena situacije že sproščena. Samo tako se bo situacija razvila v vaše najvišje dobro. Več časa kot boste posvetili procesu, večji bo učinek.

Obred prebujanja dušne poti

28 dni zapored prižgite svečo in kadilo (dišečo palčko), če je na voljo. Udobno se usedite s prekrižanimi nogami na tla ali na stol (če sedite na stolu, noge ne smejo biti prekrižane). Hrbet je lahko naslonjen, glava pa ne. Hrbtenica mora biti zravnana. Dlani naj počivajo na vaših stegnih, obrnjene navzgor. Zaprite oči in svojo pozornost usmerite na mesto tik nad središčem obrvi (kjer je tretje oko). Občutite zrak, kako se premika v vas, in ga usmerjajte v točko med očmi. Z nekaj prakse boste občutili, kako se energija pomika na mesto vaše pozornosti. Tako usmerjajte pozornost najmanj 15 minut dnevno. Če vam uhajajo misli, lahko na glas ponavljate mantro AUM (OM) in si predstavljajte, kako se vibracija dviguje iz trebuha (A) preko pljuč (O) do vratu in mesta tik nad obrvmi (M).

Več kot boš dal(a) Sebe, boljši bo rezultat.